Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sf vip player var her türlü işini görürArkadaşlar windows içinde çalışacak hızlı, sorunsuz ve süre kısıtlaması olmayan bir m3u player arıyorum. Bir çok programı denedim. Kimi süre kısıtlamalı, kimi de kendini zor kaldırıyor. Önerebileceğiniz bir program var mı?
Arkadaşlar windows içinde çalışacak hızlı, sorunsuz ve süre kısıtlaması olmayan bir m3u player arıyorum. Bir çok programı denedim. Kimi süre kısıtlamalı, kimi de kendini zor kaldırıyor. Önerebileceğiniz bir program var mı?
Mac adresi girilebiliyor mu buna? Zaman zaman güzel STB EMU kodları paylaşılıyor burada onları da bir tek sfvip player'da açabildim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Daha İyisi Yok.
bunda yok stbi içinde stalker portal player v7.1 indirebilirsin.Mac adresi girilebiliyor mu buna? Zaman zaman güzel STB EMU kodları paylaşılıyor burada onları da bir tek sfvip player'da açabildim.
SFVİP Player'in içinde hepsi var.bunda yok stbi içinde stalker portal player v7.1 indirebilirsin.
cevap için teşekkürler. ayrı bir uygulama kurmaktansa stb desteği de barındıran sfvip player kullanmak bana daha mantıklı geldi.bunda yok stbi içinde stalker portal player v7.1 indirebilirsin.
oda var evetSFVİP Player'in içinde hepsi var.
( PC için)
stb ve m3u ikisinide oynatıyomu o player duymuştum onuda ?Favorim qmplay2..
m3u desteği var , stb denemedimstb ve m3u ikisinide oynatıyomu o player duymuştum onuda ?
tele iniyomu yoksa sadece pc içinmi bide nerden indiririm ?m3u desteği var , stb denemedim
google play storede apksı vartele iniyomu yoksa sadece pc içinmi bide nerden indiririm ?
qmplay2 sadece windows / linux tabanlı , apk yoktur.google play storede apksı var
sadece windows/linuxtele iniyomu yoksa sadece pc içinmi bide nerden indiririm ?