Öneri Windows 7 ve Vista için yıllar sonra gelen büyük sürpriz

Erdincozy

Paylaşımcı
Puan 63
Çözümler 0
@Erdincozy
Microsoft'un yıllar önce kaderine terk ettiği efsane işletim sistemleri, Ocak 2026'ya kadar olan tüm yamalarla yeniden gün yüzüne çıktı. Bob Pony tarafından hazırlanan özel paketler, binlerce günlük güncelleme serüvenini tek bir dosyada birleştiriyor

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Şimdiye kadarki en MÜKEMMEL Windows 7 x64 sürümü, bir sürü dil desteği ve Ocak 2026'ya kadar tüm güncellemeler (ESU'lar dahil) önceden yüklenmiş olarak geliyor!

USB 3.x, NVMe ve bazı ağ adaptörü sürücüleri entegre edilmiştir!

Torrent Linki:

x64 ISO İndirme:

Son düzenleme:
32 bit kullandığım için kaybettik şansımızı. :D Gerçi yeni format atmıştım, yeniden atmaya hiç niyetim yok. :D

32 bit kullandığım için kaybettik şansımızı. :D Gerçi yeni format atmıştım, yeniden atmaya hiç niyetim yok. :D
32 bitte Linux kullanmak zorunlu olmalı. Firefox ve Steam bile Windows 32 bit desteğini kestiyse eğer zaten hiçbir hayır gelmez.

32 bitte Linux kullanmak zorunlu olmalı. Firefox ve Steam bile Windows 32 bit desteğini kestiyse eğer zaten hiçbir hayır gelmez.

Hocam zaten 32 bitin amacı, 64 kadar ağır olmaması. Külüstür bilgisayarlar için 32 birebir. Ayrıca Windows 7 kullanan adamın Steam ile işinin olmaması lazım ahahahahahhaa.

Külüstür bilgisayarlar için 32 birebir.
32 bitte külüstür bilgisayarları kast ediyorsan eğer bunlar en iyi ihtimalle; 2010 öncesi çıkmış, 32 bit çift çekirdekli Intel işlemcili, en fazla 1 GB RAM'li bilgisayarlar olur. Bunlar Google'u zor açıyor, siz Windows 7 32 bit kullanmak falan diyorsunuz, bu tarz bilgisayarlar için birebir diyorsunuz. Antix Linux gibi dağıtımlar lazım, en azından güncel internete Firefox ile erişebilmesi için.

Son düzenleme:
32 bitte külüstür bilgisayarları kast ediyorsan eğer bunlar en iyi ihtimalle; 2010 öncesi çıkmış, 32 bit çift çekirdekli Intel işlemcili, en fazla 1 GB RAM'li bilgisayarlar olur. Bunlar Google'u zor açıyor, siz Windows 7 32 bit kullanmak falan diyorsunuz, bu tarz bilgisayarlar için birebir diyorsunuz. Antix Linux gibi dağıtımlar lazım, en azından güncel internete Firefox ile erişebilmesi için.

Hocam 2008 çıkışlı laptop kullanıyorum. Linux'e alışamadım, doğal olarak tekrardan Windows 7 çöplüğüne döndük. 🤣🫡

Son düzenleme:
Bir 128 lik bir SSD alıp

Ghost Spectre Windows 11 Pro (25H2)​

Deneyin

HDD durumu iyise mekanik disk ile de işimizi görebilirsiniz

Hocam valla Win7 ISO'yu indirirken, yanlış bir şey indirmişim büyük ihtimalle. Hiç bir güncellemeyi yapamadım. Format atmaya gece 11.30'da başlamıştım, isimin bitmesi sabah 06.00'yı bulmuştu. O yüzden format atmaya şu anda o kadar uzağım ki anlatamam. 🤣🤣🤣

Geri