Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İnan senin yerinde olsam hiç yukseltmem kaç defa yükselttim yine 7 ye döndümBilgisayar kasası çıkardık windows 7 nasıl wifi ve nasıl windows 7yi nasıl yükseltebiliriz
ben etrafımdakı 6.nesıl ve 7. nesıl ıslemcılere win 11 25h2 son surumu yukledım bu ıslemcıler resmı desteklenmıyor normalde ssd olunca sıstemde gayet masallah stabıl ve pırana gıbı.. bu sıze baglıİnan senin yerinde olsam hiç yukseltmem kaç defa yükselttim yine 7 ye döndüm
SSD bu dogru dun gece bır kurulum gerceklestırdım 25H2 son surum 2600/7070 yukledım pc ucuyorben etrafımdakı 6.nesıl ve 7. nesıl ıslemcılere win 11 25h2 son surumu yukledım bu ıslemcıler resmı desteklenmıyor normalde ssd olunca sıstemde gayet masallah stabıl ve pırana gıbı.. bu sıze baglı
Aynen oyle hocam SSD varsa hıc dusunme dırek kur gayet stabıl bır son surum cıhaz oluyor..SSD bu dogru dun gece bır kurulum gerceklestırdım 25H2 son surum 2600/7070 yukledım pc ucuyor