Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
windows 11 Update bir türlü kuramiyor yarida kesiyor bu sorunu yaziyor o kadar arastirdim yapamadim basina geipte düzelten oldumu (KB5044285) o bitmeyince cihaz yöneticisi bir sürü sorun gözüküyor
Dışarıdan harici link ile indirip kurun o şekilde deneyin sisteminizde yeterli depolama alanı var mı onu da kontrol edinwindows 11 Update bir türlü kuramiyor yarida kesiyor bu sorunu yaziyor o kadar arastirdim yapamadim basina geipte düzelten oldumu (KB5044285) o bitmeyince cihaz yöneticisi bir sürü sorun gözüküyor
tam olarak nasil neyi indirecegim yardimlarin icin tesekkür ederim8 Ekim 2024—KB5044285 (İS Derlemeleri 22621.4317 ve 22631.4317)
Windows 11 sürüm 22H2, tüm sürümler Windows 11 sürüm 23H2, tüm sürümler
Çıkış Tarihi:
10/8/2024
Sürüm:
İS Derlemeleri 22621.4317 ve 22631.4317
Güncelleme 10/08/24---HİZMET SONU BİLDİRİMİ---
ÖNEMLİ Windows 11'in Home ve Pro sürümleri, sürüm 22H2 bugün 8 Ekim 2024'te hizmet sonuna geliyor. Artık herhangi bir güncelleme almayacaklar. 8 Ekim 2024'ten sonra güvenlik güncelleştirmelerini ve güvenlikle ilgili olmayan güncelleştirmeleri almaya devam etmek için Windows'un en son sürümüne güncelleştirmenizi öneririz.
Not 8 Ekim 2024'ten sonra Enterprise ve Education sürümlerini desteklemeye devam edeceğiz.
İlgili yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yeterli depolama alanınız mevcut mu ?disaridan indirdim oda kurulumu tamamlamiyor
Merhaba, her bir donanımın kurulu olsun ya da olmasın bir donanım kimliği vardır. Yani aygıt yöneticisinde gördüğünüz kurulumu eksik aygıtların adlarını bilmeseniz bile ne olduklarını öğrenebilirsiniz. Bunun için yazılımı eksik olan (Aygıt Yöneticisinde gördüğünüz) aygıtın üzerine çift tıklayıp Ayrıntılar sekmesine gidin. Listeden Donanım kimliklerini seçin. PVI\VEN.... gibi sıralıdır aygıt kimliği. Onu sağ tık ile koplayıp arama motorunda attığınızda kurmanız gereken aygıtın ne olduğuyla ilgili bilgi sahibi olursunuz. Dizüstü bilgisayar haricinde ekran kartı yazılımlarını üreticinin kendi sitesinden bulup kurmakla birlikte aygıt yöneticisindeki diğer eksikler genelde anakartınızın modelini bilip üretici sitesinden o modele uygun sürücüleri kurmakla hallolabiliyor. Yineliyorum, dizüstü bilgisayar ise eğer sürümü eski de olsa sadece o dizüstü bilgisayar modeli için çıkartılan sürücüyü indirip kurmalısınız en iyi performans için.update sorununu hallettim simdi Aygıt Yöneticisi inde bazi sorunlar var gafik kartinda ve bir kac yerde simdi türkce adlarini bilmiyorum sürücüleri kuramiyorum windows update ile de düzelmiyor cd ler denedim olmuyor bir program vardi adi aklim gelmiyor butun sürücüleri kuran bilmem anlatabildimmi![]()
Bu işin atası driver pack di fakat artık kullanılmaz hale geldi.update sorununu hallettim simdi Aygıt Yöneticisi inde bazi sorunlar var gafik kartinda ve bir kac yerde simdi türkce adlarini bilmiyorum sürücüleri kuramiyorum windows update ile de düzelmiyor cd ler denedim olmuyor bir program vardi adi aklim gelmiyor butun sürücüleri kuran bilmem anlatabildimmi![]()
malesef farenin sagina tiklayarak yaptirmiyor windows ubdate yapin diyo ama bulamiyor bana aygitlari yüklemek icin full program lazim triallar ile olmuyorMerhaba, her bir donanımın kurulu olsun ya da olmasın bir donanım kimliği vardır. Yani aygıt yöneticisinde gördüğünüz kurulumu eksik aygıtların adlarını bilmeseniz bile ne olduklarını öğrenebilirsiniz. Bunun için yazılımı eksik olan (Aygıt Yöneticisinde gördüğünüz) aygıtın üzerine çift tıklayıp Ayrıntılar sekmesine gidin. Listeden Donanım kimliklerini seçin. PVI\VEN.... gibi sıralıdır aygıt kimliği. Onu sağ tık ile koplayıp arama motorunda attığınızda kurmanız gereken aygıtın ne olduğuyla ilgili bilgi sahibi olursunuz. Dizüstü bilgisayar haricinde ekran kartı yazılımlarını üreticinin kendi sitesinden bulup kurmakla birlikte aygıt yöneticisindeki diğer eksikler genelde anakartınızın modelini bilip üretici sitesinden o modele uygun sürücüleri kurmakla hallolabiliyor. Yineliyorum, dizüstü bilgisayar ise eğer sürümü eski de olsa sadece o dizüstü bilgisayar modeli için çıkartılan sürücüyü indirip kurmalısınız en iyi performans için.
Özetle aygıt yöneticisi için;
Yazılımı eksik aygıta çift tıkla ve Ayrıntılar sekmesinden Donanım kimliklerine git. Bulduğun donanım kimliğini sağ tık ile koplaya ve arama motorunda aratıp hangi aygıt olduğunu bul. Gerisi sürücüleri bulmakta ki en basit kısım orası.
Kolay gelsin.
ben bunu yapamadim tam olarak nasil oluyor yardimci olurmusunDriver için Microsoft PC manager tavsiye ederim ,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
komple bir çözüm cache temizliği hızlandırma vs çok detay var kurup driver güncellemeside yapılıyor.
malesef farenin sagina tiklayarak yaptirmiyor windows ubdate yapin diyo ama bulamiyor bana aygitlari yüklemek icin full program lazim triallar ile olmuyor
Deneme sürümlerde satın almaya mecbur bırakmak için sadece tarama yapıp bulduklarını bile gizleyebiliyor satın al gör ve kullan mantığında. Zaten o programlar da bahsettiğim mantıkla aygıt donanım kimliğinden eksik veya eski sürücüleri tespit edip size gösteriyor. Manuel olarak tarif ettiğim şekilde zorlandıysanız full sürüm programlardan da deneyebilirsiniz tabi ki. Ama o şekilde de bulamazsa tarif ettiğim şekilde anakartınızın üretici sitesine girip anakart modelinizi aratın ve oradaki sürücüleri indirip kurmayı deneyin. Çok büyük ihtimalle eksik olan herşeyi kurarsınız.yapamadim dreiver programi ile olmazmi full olanlari ile ben denem sürümü ile ile denedim olmadi
Maalesef şu anda mümkün değil yarına uçuşum olduğu için bilgisayarım çantada ve şu anda da telefondan giriyorum foruma.özelden teamvir ile yaparmisin vaktin varsa lütfen