Windows 11 Pro 26 H1 28000.1199 Programlı

Forjest

Üye
Puan 34
Çözümler 0
@Forjest
UEFİ MBR Kurulum | Güncel | Performanslı!

Eklenen Programlar ve ayarlar:

Microsoft Edge, Defender bulunmaz

Google Chrome, WinRAR, Foxit Reader, HashTAB Md5 kontrolcüsü

Google Chrome'a Adguard reklam engelleyicisi ve Browsec VPN Eklenmiştir. Engelli sitelere giriş sağlar.

Microsoft Office 2021 Pro Plus Full ofis kurulumu eklenmiştir.

Microsoft C++ kütüphanesi eklidir.

.NetFramework 3.5 eklidir.

Wisecare pro temizlik bakım hızlandırma programı eklidir.

Popüler Video ve ses oynatıcısı VLC Player eklenmiştir.

Install.wim dosyası ESD olarak sıkıştırılmıştır.

Sahiplik al eklenmiştir.

Masaüstü sağtık menüsüne bilgisayarı kapat ön eki ilave edildi.

Sağtık menü classic olarak ayarlanmıştır.

Performans ayarlarıyla ilgili ayarlar ön tanımlı olarak atanmıştır.

Kurulum katılımsızdır Admin hesabıyla açılır. Kurulum hızı yüksektir.

Başlat menüsü sola yaslatılmıştır. Startisallback kuruludur.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ve
kullanarak boot yöntemiyle kurulumu yapınız.

Windows ve Ofis programları KMS ile lisanslanmıştır. Lisans için araçlar dizininde bulunan Hwid lisansı kullanabilirsiniz.

Windows güncellemeleri otomatikte bırakılmıştır.

Masaüstüne araçlar adında klasör gelecektir. İçeriğinde browser kurulum paketleri mevcuttur lisans hwid eklenmiştir kullanabilirsiniz.
1347004909_Windows11x64-2025-11-25-13-51-21.png.126b05f252556e8c41ad6c45e0d57e29.png
171984082_Windows11x64-2025-11-25-13-52-58.png.d69d14a08a92f355169b2eaf5082ff6f.png
1958942716_Windows11x64-2025-11-25-13-51-09.png.ce0ee0e29f00880992fde899a184e368.png
İNDİRME LİNKİ:​

Alternatif link:->
Bilgi: Çalışma bana aittir heryerde paylaşabilirsiz konunun açıklamaları ve resimlerini bozmadan aynı şekilde ekleme yapmanızı rica ederim. Alıntı ve yapımcısının adı ile eklenmelidir.​

Son düzenleme:
UEFİ MBR Kurulum | Güncel | Performanslı!

Eklenen Programlar ve ayarlar:

Microsoft Edge, Defender bulunmaz

Google Chrome, WinRAR, Foxit Reader, HashTAB Md5 kontrolcüsü

Google Chrome'a Adguard reklam engelleyicisi ve Browsec VPN Eklenmiştir. Engelli sitelere giriş sağlar.

Microsoft Office 2021 Pro Plus Full ofis kurulumu eklenmiştir.

Microsoft C++ kütüphanesi eklidir.

.NetFramework 3.5 eklidir.

Wisecare pro temizlik bakım hızlandırma programı eklidir.

Popüler Video ve ses oynatıcısı VLC Player eklenmiştir.

Install.wim dosyası ESD olarak sıkıştırılmıştır.

Sahiplik al eklenmiştir.

Masaüstü sağtık menüsüne bilgisayarı kapat ön eki ilave edildi.

Sağtık menü classic olarak ayarlanmıştır.

Performans ayarlarıyla ilgili ayarlar ön tanımlı olarak atanmıştır.

Kurulum katılımsızdır Admin hesabıyla açılır. Kurulum hızı yüksektir.

Başlat menüsü sola yaslatılmıştır. Startisallback kuruludur.

ve
kullanarak boot yöntemiyle kurulumu yapınız.

Windows ve Ofis programları KMS ile lisanslanmıştır. Lisans için araçlar dizininde bulunan Hwid lisansı kullanabilirsiniz.

Windows güncellemeleri otomatikte bırakılmıştır.

Masaüstüne araçlar adında klasör gelecektir. İçeriğinde browser kurulum paketleri mevcuttur lisans hwid eklenmiştir kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 17164
Ekli dosyayı görüntüle 17165
Ekli dosyayı görüntüle 17166
İNDİRME LİNKİ:

Bilgi: Çalışma bana aittir heryerde paylaşabilirsiz konunun açıklamaları ve resimlerini bozmadan aynı şekilde ekleme yapmanızı rica ederim. Alıntı ve yapımcısının adı ile eklenmelidir.​
Dostum elinize sağlık. Yıllardan beridir sizin çalışmalarınızdan ben ve yakınlarım çok faydalandık. Sizinle burada karşılaşmak çok hoş. Bu platformda çok değerli paylaşımlar yapacağınızdan eminim. Saygılar.

Windows X-lite 'optimum 11' sürümünü de ekleyebilir misiniz?
Eski bir cihazım var, İngilizce klavye, 256 ssd 16 gb ram hangi sistemi tavsiye edersiniz?

Eski bir cihazım var, İngilizce klavye, 256 ssd 16 gb ram hangi sistemi tavsiye edersiniz?
Sisteminiz benimki ile aynı. Bu konudaki w11'i kurabilirsiniz seri çalışır.

Slm arkadaslar bu windows u kurup dneyen varmi herseyi iyi calisiyormu lutfen bilgi verirmisiniz tsk

windows 11 pro 25H2 kullaniyorum. 26H1 farki ne bence hic yoktur. hatta 24H2 de kullandim bir fark göremedim. cok eski windows kullananlar deneyebilirler.

Forjest dostumuzun katkısı ve emeği sayesinde edindiğim, Windows 11 Education 21H2 22000.282 kullanıyorum. Son derece memnunum. Bendeki cihazda(Asus n56 vz) müthiş akıcı çalışıyor. En ufak sıkıntı yaşamıyorum. Asus n56 vz, daha güncel sürümlere nasıl tepki verir emin olamadığım için cesaret edip yüklemiş değilim. Bu gibi konularda bilgili ve tecrübeli arkadaşlarımızın düşüncelerine ihtiyacımız var. Saygılar.

@Forjest Üstad sizi burada görmek ne güzel.. Ne hikmettir ki belkide ben yapamadım, şu meşhur Eski Oyun Counter Strike 1.6 Bir türlü çalışmadı bu sistemde. Her yolu denedim ama :) Oyunlarla alakalı Ekleme çıkarma mı yapıldı üstad.

Emeğine sağlık saol usta

Slm Acaba win.11 kurulum yaparken Almanca kurulum secebilirmiyim

Ben yükledim hepsi stabil emeğine sağlık birtek whatsap pc açılmadı

Ben yükledim hepsi stabil emeğine sağlık birtek whatsap pc açılmadı
Whatsapp sistemle uyumlu değildir. Bunun için yapılacak birşey yok maalesef. Alternatif olan sosyal media sitelerine giriş için ayrıca yüklenebilir.
Slm Acaba win.11 kurulum yaparken Almanca kurulum secebilirmiyim
Sistem dili Türkçedir. Kurulum yaparken türkçe dil ile yapın. Kurulum sonunda dil ayarlarından Almanca dilini yükleyip kullanabilirsiniz.
Emeğine sağlık saol usta
Teşekkür ederim değerli kardeşim.
@Forjest Üstad sizi burada görmek ne güzel.. Ne hikmettir ki belkide ben yapamadım, şu meşhur Eski Oyun Counter Strike 1.6 Bir türlü çalışmadı bu sistemde. Her yolu denedim ama :) Oyunlarla alakalı Ekleme çıkarma mı yapıldı üstad.
Sistem yapısı sabittir ekleme çıkartma ve ayar içermez. Oyun eski oluşundan windows 11'de destekli değildir. Windows 10 kurarak çözüm elde edebilirsiniz belki. İyice araştırmak gerekli.
Slm arkadaslar bu windows u kurup dneyen varmi herseyi iyi calisiyormu lutfen bilgi verirmisiniz tsk
Sistem çok hızlıdır. Modlanmış bir sistemdir ayrıca da, konuya yorum yapan arkadaşların yorumlarına bakarakda karar verebilirsiniz.
Yurtdışı harici sistemleri kullanmıyorum. Editlemek tarzım değildir. Bu sistem tamda size göre kurun klavye ayarını ayarlardan yaparak düzeltin.
Dostum elinize sağlık. Yıllardan beridir sizin çalışmalarınızdan ben ve yakınlarım çok faydalandık. Sizinle burada karşılaşmak çok hoş. Bu platformda çok değerli paylaşımlar yapacağınızdan eminim. Saygılar.
Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim değerli kardeşim eksik olma. Mümkün mertebe zaman bulduğumda buradan paylaşımlarımı yaparım.

SAYGILARIMLA.​

Mevcut Windows ve office lisansları geçerlliğini yitirecek anladığım kadarıyla, gerçi onlar da retail

Yayımlandı ilgili sayfaya gider. Bilgilerinize sunulur saygılarımla.

Samsung laptop var Windows 11 kuramıyorum TPM uyarısı veriyor, bunu kurmama izin verir mi?

Son düzenleme:
Merhabalar kardeşim 256gb ssdli 4gb ramli intel core işlemcili lenovo ideapad laptop ile sorunsuz calisirmi suanda 11home yuklu biraz yoruyo

Geri