Winamp clasik apk

kenan0303

Paylaşımcı
Konular
39
Merhaba arkadaşlar tv box yada andıran tv ye yüklemek için Winamp clasik APK sı olan var mı. Play Store'de var ama çok kısıtlı yada yaparlı. Yani ekolayzırlı vlc dısında iyi bi program öneren olur mu. Yada Winamp clasik APK sı olan var mı

Merhaba arkadaşlar tv box yada andıran tv ye yüklemek için Winamp clasik APK sı olan var mı. Play Store'de var ama çok kısıtlı yada yaparlı. Yani ekolayzırlı vlc dısında iyi bi program öneren olur mu. Yada Winamp clasik APK sı olan var mı
Musicolet Müzik Çalar dene. Play Store da var. Ücretsiz reklamsız. Ben 7-8 senedir kullanıyorum bence Winamp tan çok daha iyi

Son düzenleme:
Ekolayzır yelpazesi geniştir umarım şimdi deneyeceğim. Tşk

Evet güzel bi uygulamaymış. Yinede Winamp nin full sürümün APK sı olan var mı Android için

Android TV & TV Box'ta çalışmaz büyük ihtimal, ama telefonda iyi.

Son düzenleme:
Telefonda Aimp kullanıyorum 20 band eko mevcut.gerçekten başarılı.Box da denemedim bi göz atabilirsiniz.

Geri