Wifi sifre kirma uygulamasi varmi

Wifi sifre kirma programi varmi
Mobil için wps wpa tester, wps app kullanmayı deneyebilirsiniz fakat android 9 sonrasında root gerekiyor android 9 dahil mi hatırlamıyorum.

Windows için Dumpper adlı uygulama var onu kullanabilirsiniz eğer kırmaya çalıştığınız modem eski nesil bir modemse muhtemelen kıracaktır tabii wps açığı mevcutsa.

Eğer biraz profesyonel bir şey olsun diyorsanız ve bilginiz varsa linux tabanlı wifislax adlı işletim sistemini deneyebilirsiniz wifi şifre kırma adına bir çok tool mevcut içinde yok bununla uğraşamam derseniz rastgele bir tane linux os seçip içine gerekli kütüphaneleri kurup ewil twin attack gerçekleştirebilirsiniz ki en sağlıklısı bu yöntemdir ama bilginiz yoksa hiç uğraşmayın şartlar uygunsa dediğim uygulamaları kullanın.

Ayrıyetten eskiden şöyle bir yöntem vardı eğer saldırı yapacağınız modemin hash dosyasını ele geçirebilirseniz internette biraz araştırma yaparak belli bir ücret karşılığında bu hash dosyasını kırıp içinden wifi şifresini gönderen kişiler bulabilirsiniz ama eskiden vardı şu an böyle bir sisteme devam ediliyor mu bilmiyorum hash kendiniz kırmaya çalışmayın gereksiz zahmete girip bir sonuca ulaşamazsınız bir çok gpu gücü ile kırılıyor genelde 1 hafta belki daha fazla veya az sürüyor.

Bir konu açmış soru sorulmuş biliyorsanız cevap verin bilmiyorsanız dalga geçmek için mesaj atmayın aynı şey size yapılsa sizin hoşunuza gitmez ama siz başkasına yapıyorsunuz bu saygısızlıktır.

Bir konu açmış soru sorulmuş biliyorsanız cevap verin bilmiyorsanız dalga geçmek için mesaj atmayın aynı şey size yapılsa sizin hoşunuza gitmez ama siz başkasına yapıyorsunuz bu saygısızlıktır.
Kusura bakmayın geç cevap verdim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim patron

Geri