Wi-fi den açılmıyor mobilden açılıyor

Ne tür içerikler için gölge tv plus arıyordunuz bilmiyorum ama en azından canlı futbol müsabakaları için bugün Galatasaray maçı için Hyrox TV'yi açtığımda VPN veya DNS olmadan direkt açılmıştı yayınlar. Hatta televizo ile maçları izlemek için VPN açtığımda Hyrox uyarı verdi VPN/proxy tespit edildi uygulamayı kapatın uyarısı verdi. Yani nadiren sırf VPN açıksa çalışmam beni kapat diyen bir uygulama;) Denemediyseniz önerebilirim.

inat rec bilgin gölge cld stream ve titan dışında kullandıgın verimli uygulama var mı acaba ?
kullandıklarımı saymışsın zaten :) bunlar hayli hayli yetiyor. birde film Dizi için stremio var(torent mantığı ile çalışır.) fakat Türkçe içerik yok denilecek kadar azdır.

kullandıklarımı saymışsın zaten :) bunlar hayli hayli yetiyor. birde film Dizi için stremio var(torent mantığı ile çalışır.) fakat Türkçe içerik yok denilecek kadar azdır.
Stremio çoğu platformda hizmet veriyor sitesinden uygulamayı indirebilirsiniz ben uzun zamandır kullanıyorum stabil bir program

Titan uygulama şifresi istiyor telegram kanalında paylaştığı şifreyi.kabul.etmiyor

2526 olması lazım şifre

Farklı browser ile deneyin bende açıyor şu an.

Konuyu görüntüleyenler

Geri