Cine10 V3 var ama kullanması biraz zorinat rec bilgin gölge cld stream ve titan dışında kullandıgın verimli uygulama var mı acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cine10 V3 var ama kullanması biraz zorinat rec bilgin gölge cld stream ve titan dışında kullandıgın verimli uygulama var mı acaba ?
kullandıklarımı saymışsın zateninat rec bilgin gölge cld stream ve titan dışında kullandıgın verimli uygulama var mı acaba ?
Stremio çoğu platformda hizmet veriyor sitesinden uygulamayı indirebilirsiniz ben uzun zamandır kullanıyorum stabil bir programkullandıklarımı saymışsın zatenbunlar hayli hayli yetiyor. birde film Dizi için stremio var(torent mantığı ile çalışır.) fakat Türkçe içerik yok denilecek kadar azdır.
evet titantv2024 açmadı bende deTitan uygulama şifresi istiyor telegram kanalında paylaştığı şifreyi.kabul.etmiyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Aynen teşekkürler telegram linkini süresi dolmuş bağlantı diyordostum çok sağol ya emeğine sağlık valla bu formun faydasını gördük telegram filan ugraştırmadın![]()
Sagol kardesimbuyrun...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Uygulamanın yapımcısına telegram grubundan yazın.Aynı sorunu yaşıyoruz yani nasıl düzelecek ki