Whale os Sistemli Tvler

KasVa43

Üye
Puan 4
Çözümler 0
@KasVa43
Merhaba arkadaşlar bu aralar yeni gördüğüm whale os sistemli TV ler var bu sistem nasıldır. Kullanan veya bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar bu aralar yeni gördüğüm whale os sistemli TV ler var bu sistem nasıldır. Kullanan veya bilgisi olan var mı?
Android TV kadar geniş uygulama desteği yok, bazı uygulamalar çalışmayabilir o yüzden tavsiye etmem.

Android 13 tabanlı görünüyor. Muhtemelen 3. Parti yazılımlar yükleniyordur. Kurcalamak lazım. Fiyat makul ise bir Android box ile sorun kalmaz.

A101 Perşembe günü 32 inch QLED HD Onvo Whaleos TV geliyor, mutfağa almayı düşünüyorum, televizo gibi APK yükleyebilirsem yeterli olur, var mı bilgisi olan

dısardan apk kuramazsınız kendı ıcınde olan uygulamalar ıle yolunuza devam edersınız.

Babama aldık mutfak için,kendi mağazası haricinde dışardan yüklemeye izin vermiyor + uydu kanalları sinyal yok uyarısı verip çalışmaz hale geliyor.Sistem ayarlarından girip sistemi fabrika ayarlarına getirip tekrar kanalları kurup tekrar kanallar silininceye kadar devam ediyorsun.Servisi aramış babam telefonda söyledikleri şantajvari bir şekilde,eğer arıza tespit etmezsek 750 tl'ni alırız olmuşKendimiz tv'yi sıfırlayıp tekrar kanalları yükledik.Cihazın 3. kez kanalları silmesini bekliyoruz açıkçası,servise arızayı yada hatayı gösterebilmek için.Yani uzun lafın kısası 5 para etmeyen bir sistem izin verdikleri apk lar harici bir şey yüklenmiyor paranı çöpe atma derim.Bu arada tv markası Strong!!!

Defalarca yazdım
Tekrar yazıyorum
Onwo ve Fujitsu marka android TV lere sorunsuzca apk yukleniyor
Kendi dosya yöneticisi mevcut
Sinyal sorunları yok
Webos TV ler için yazdıklarım geçerli değildir
Fiatida gayet uygun

Defalarca yazdım
Tekrar yazıyorum
Onwo ve Fujitsu marka android TV lere sorunsuzca apk yukleniyor
Kendi dosya yöneticisi mevcut
Sinyal sorunları yok
Webos TV ler için yazdıklarım geçerli değildir
Fiatida gayet uygun
Muhtemelen yükleniyordur ama şimdi elimde TV olmadığı için teyit edemiyorum. Tartışmada da uzak duruyorum.

Bende var. hiçbir şekilde kendi uygulamaları dışında birşey yüklenmiyor. Berbat tavsiye etmem. Tvbox alman gerekir.

Apk desteklenmiyor 🥵

Yapabilen varsa banada yazarsa sevinirim.

Babama aldık mutfak için,kendi mağazası haricinde dışardan yüklemeye izin vermiyor + uydu kanalları sinyal yok uyarısı verip çalışmaz hale geliyor.Sistem ayarlarından girip sistemi fabrika ayarlarına getirip tekrar kanalları kurup tekrar kanallar silininceye kadar devam ediyorsun.Servisi aramış babam telefonda söyledikleri şantajvari bir şekilde,eğer arıza tespit etmezsek 750 tl'ni alırız olmuşKendimiz tv'yi sıfırlayıp tekrar kanalları yükledik.Cihazın 3. kez kanalları silmesini bekliyoruz açıkçası,servise arızayı yada hatayı gösterebilmek için.Yani uzun lafın kısası 5 para etmeyen bir sistem izin verdikleri apk lar harici bir şey yüklenmiyor paranı çöpe atma derim.Bu arada tv markası Strong!!!
Deneyim tecrübe en önemlisi. Demekki tercih etmiyoruz.

Ucuz etin yahnisi yavan olur. Biraz paraya kıyıp bilindik bir markaya yönelmek mantıklı olan. TCL miniled TV sahibiyim. TV ihtiycım olsa miniled bakarım. Ve Philips oled sahibiyim . Philips 2 kat daha pahalı. Şimdi olsam olede okadar para vermezdim değmez.

Uzak durulması gereken bir yapı sistemi oluşturulmuş

Uzak durulması gereken bir yapı sistemi oluşturulmuş
Arkadaşlar bu ve helos TV'yi ben de yeni aldım mutfağa çok güzel bir televizyona benziyor kendi içindeki uygulamayla dowlanlandırdan istediğiniz kanalı indirebiliyorsunben güncel APK lari indirdim çalışıyor

A101 Perşembe günü 32 inch QLED HD Onvo Whaleos TV geliyor, mutfağa almayı düşünüyorum, televizo gibi APK yükleyebilirsem yeterli olur, var mı bilgisi olan
Çok bir beklentin yoksa alabilirsin Fakat Android 13 yaması ile çalışıyor biraz karışık fakat dikkatli kurarsan ihtiyacını karşılar birde mutfak ta su buharı oluşur ise panelde sıkıntı yaşarsın bilgin olsun

Geri