Yardım webos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soner74

Üye
Konular
1
aranıza yeni katıldım ve şimdiden bilgi yetersizliğimden dolayı özür dilerim ama bunu da sizlerin bilgi ve yardımlarınız sayesinde aşacağımı düşünüyorum.Arkadaşlar size sorum şuben webos işletim sistemi kullanıyorum yani lg marka tv ve ben marketinde ıptv# bulamadım nasıl bulabilir ve indirebilirim.şimdiden çok teşekkür ederim

Bende LG kullanıyorum bir sürü iptv PLAYER var .duplex iptv en iyisi ücretli ben satin aldım sıkıntı uok

Oyla 0
aranıza yeni katıldım ve şimdiden bilgi yetersizliğimden dolayı özür dilerim ama bunu da sizlerin bilgi ve yardımlarınız sayesinde aşacağımı düşünüyorum.Arkadaşlar size sorum şuben webos işletim sistemi kullanıyorum yani lg marka tv ve ben marketinde ıptv# bulamadım nasıl bulabilir ve indirebilirim.şimdiden çok teşekkür ederim
Forumumuza hoş geldiniz, öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Başlığınızı bu maddeye göre düzenleyiniz. Aksi halde uyarı alabilirsiniz ve konu kilitlenebilir.

İyi forumlar dilerim.

Ekleme : Konu başlığı uyarıya rağmen düzenlenmediği için başlık kilitlenmiş ve kullanıcıya uyarı verilmiştir.

Son düzenleme:
Oyla 0
Ss İptv Yazin Onu Onu İndirip Kurabilirsiniz Ucretsiz Olarak.İsinizi Gorur
Link Ekleme Bilmiyorsaniz İndirip Kurdugunuzu Farzederek Soyluyorum Youtube den Fazlaca Konular Var Bununla İlgili Yardimi Olacaktir Size

Oyla 0
SS iptv ücretsiz en iyilerden birisidir aynı ağda olmak kaydı ile pc'den kontrol edebilirsin çoklu link ekleme vb avantajlıdır. Öneriye katılıyorum

Oyla 0
Başlığınızı kurallara uygun olarak düzenleyiniz

Oyla 0
SS IPTV 👍site üzerinden telefondan Kanal ekleyebiliyorsun m3u link ve dosya olarakta

Oyla 0
TIVI player kullanıyorum LG TV ye de uyumlu ben çok memnunum internet sitesi üzerinden çoklu m3u listesi ekleme şansıda var

Son düzenleme:
Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri