WEBESTIPTV ÖmürBoyu 4 Saatlik Hesap Alma.

byboss

Üye
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar sitesine girdiğinizde iptv m3u ve hesap bilgilerinizi almak için mail hesabı girin ardından 30 dakika içinde mailinize bazen de Spam'a düşebiliyor.
Size Aşşağıdaki gibi bir mail gelicek bu bilgiler ile girip izleyebilirsiniz.

Şöyle güzel bir durum var siz hesabı açmadıkça 4 saat deneme süreniz başlamıyor. Yani elinizde ne kadar hesap olursa o kadar çok maç zamanları sıkıntısız izlersiniz.
Bence yayınları kaliteli güzel.
Şimdiden İyi Seyirler!!!!!

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    121.4 KB · Görüntüleme: 521
geliyor ama hic birsekilde kanallari giremiyorum

kanlallari acmiyor mauller geldi hic birsetkilde olmuyor sen nasil giriyosun

bilgiler bu giremiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250412_124729_InstAddr.jpg
    Screenshot_20250412_124729_InstAddr.jpg
    240.1 KB · Görüntüleme: 75
4 saat deneme yayını ile miletin çalışan gerçek mail adreslerini topluyor yani.Çok iyi pazarlama tekniği bence.Kötü anlamda yorumlamadım yanlış anlaşılmasın.

4 saat deneme yayını ile miletin çalışan gerçek mail adreslerini topluyor yani.Çok iyi pazarlama tekniği bence.Kötü anlamda yorumlamadım yanlış anlaşılmasın.
Ana mailinizi vermek zorunda değilsiniz

Merhaba Arkadaşlar sitesine girdiğinizde iptv m3u ve hesap bilgilerinizi almak için mail hesabı girin ardından 30 dakika içinde mailinize bazen de Spam'a düşebiliyor.
Size Aşşağıdaki gibi bir mail gelicek bu bilgiler ile girip izleyebilirsiniz.

Şöyle güzel bir durum var siz hesabı açmadıkça 4 saat deneme süreniz başlamıyor. Yani elinizde ne kadar hesap olursa o kadar çok maç zamanları sıkıntısız izlersiniz.
Bence yayınları kaliteli güzel.
Şimdiden İyi Seyirler!!!!!
Teşekkürler

Sorun yok da hocam istediğin kadar geçici mail girip hesap alabilirsin burda dediğini yapmaları için doğrulanmış mail hesaplarına sadece gönderim yaparlardı.

dogru diyon reis 4 saatlik yayin icin ugrasilcak bisey degil

Geri