Öneri Web'den iptv izle

bu arada gündüz çalıştırmıştım eline sağlık çok güzel olmuş ama akşam sonuç bu
Teşekkür ederim hocam, ben yedek linkte sayfayı yenilediğim an geliyor. İstersen tarayıcı çerezlerini silmeyi dene ama tekrar bazı sitelere giriş yapmak zorunda kalırsın haberin olsun. Bende şu an geliyor yedek link özellikle.

Gizli modda açmayı da deneyebilirsin ikiside açılabilir. Çerezlerle alakalı sorun var büyük ihtimal o yüzden açılmıyor sende.

Teşekkür ederim hocam, ben yedek linkte sayfayı yenilediğim an geliyor. İstersen tarayıcı çerezlerini silmeyi dene ama tekrar bazı sitelere giriş yapmak zorunda kalırsın haberin olsun. Bende şu an geliyor yedek link özellikle.

Gizli modda açmayı da deneyebilirsin ikiside açılabilir. Çerezlerle alakalı sorun var büyük ihtimal o yüzden açılmıyor sende.
teşekkürler

Ben kendi hazırladığım listeyi ekledim hocam sayfayı yenileyin hemen gelir.
Gelmezse kanal listesinden varsayılan kanalı silin sayfayı yenileyin.
Merhabalar bu Yeni eklediğiniz site yurtdışında da çalışıyor @sakultah yaptığın Listeyi yurtdışı için de açma şansın varmı?

Merhabalar bu Yeni eklediğiniz site yurtdışında da çalışıyor @sakultah yaptığın Listeyi yurtdışı için de açma şansın varmı?
O liste şikayet edilmiş o yüzden şu an bir şey yapamam ama liste paylaşırsa denerim. Sonraki güncellemede liste için proxy kullan diye bir özellik eklemeyi düşünüyorum hocam kanal listesi ve bu proxy olayını halledicem en kısa sürede.

Son düzenleme:
Sakultah'ın liste yine şikayet edilmiş o yüzden şu an bir şey yapamam ama aklımda bir fikir var sakultah liste paylaşırsa denicem. Sonraki güncellemede liste için proxy kullan diye bir özellik eklemeyi düşünüyorum hocam kanal listesi ve bu proxy olayını halledicem en kısa sürede.
Ama proxy yönlendirme o listede çalışır mı bilemem dediğim gibi çalışmazsa yine harici bir şeyler denerim.

Son düzenleme:
gayet güzel çalışıyor herşey'den önce emeğinize sağlık olsun size çok teşekkürler...... Ayrıca hem bedava hizmet al hemde şikayet etmek....yani nazire'de olsa biraz el insaf...

Merhaba arkadaşlar,

Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.

Varsayılan kanal listesinde @kerimmkirac arkadaşımızın listesini kullandım, kendisine emekleri için teşekkür ediyorum.

Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz. Dosyayı sürüklerseniz kanal listesine kanallar eklenir.

Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:

Aşağıdaki bağlantı yedektir, sertifika olmadığı için bağlantı güvenli değil diyebilir. Devam et diyerek siteye giriş yapabilirsiniz.

Yedek:
Ekli dosyayı görüntüle 8010

Bug hata gibi durumlarda bildirirseniz sevinirim.

Eksikler/Sorunlar
- User-agent ve proxy desteği yok, kodlar hazır ancak proxy serveri çalıştırmak için gerekli imkanımız yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
- Bazı kanal listeleri eklenemeyebilir.

keyifli seyirler dilerim. 😊
Çok iyi olmus .

Geri