Öneri '' Web Video Caster ile Mi Box'daki Keymiz Katlancak'' Sinetech

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
Gece Gece, aklıma geldi. Bugüne kadar tanıtılan en güzel uygulamalar'dan bir tanesi. Tekrardan hatırlatmak da fayda var; Herkesin kullanma sebebi farklı olabilir ama benim için;
Özelikle TV'den VPN sorunu yaşayan ve VPN'i telefondan açıp içeriği TV veya Box'a aktarmak için birer-bir.

Aslında benim fazla bir şey yazmama da gerek yok; Sinetech her şeyi anlatımış.

Edit; Size bir Zeka Prılıtısı; Diyelim ki; LG/Samsung TV'niz var ve bu TV istediğiniz çoğu İPTV İstesini oynatmıyor. TV'nizin mağazasında büyük bir ihtimalle;
Web Video Caster vardır, LG/Samsung mağazasına gidip uygulamayı indirin. İndirtikten sonra TV'nizdeki ve telefondaki uygulumaları eşleştrin-eşleştirdikten sonra;
Web Video Caster telefon tarafındaki uygulamanın İPTV kısmını açın ve listenizi Web Video Caster'e yükleyin; cihazlar eşleştiği için;
Telefondaki Web Video Caster listenizi oynatırken; TV'nize de aktarmış olacak!

Bu biraz SSİPTV sorunu yaşayan LG/Samsung TV'leri kullananlar için mükemmel bir yöntem.

Web Video Caster User-agent de desteklediği için ve protokolü de kendi yaptığı için; User-agent olan listeleri de rahatlıkla açabileceksiniz.
Yeter ki; LG/Samsung tv'lerin mağazasında bulunsun.

Not; Bu yöntemi Android'de denedim ama LG/Samsung TV'lerde denemedim ama mantık aynı mantık.

Son düzenleme:
Paylaşımı editledim, gözden kaçıranlar tekrardan baksın. Umarım mahçup olmam.
( Edit kısmı için söylüyorum) :) Fikri olan, katkı sunmak isteyen yazsın.

Uygulamanın yüklenebildiği her cihaz için videodaki anlatılan gerçekleşecektir.
Bu da söylediğiniz gibi kısıtlı iptv uygulaması seçeneği olan televizyon kullanıcıları için gayet güzel bir kullanım senaryosu.

Elbette tek cihazdan kullanmayı herkes ister ya da tercih eder fakat alternatifler arasında ve ekran yansıtma uygulamalarından farklı olarak gecikmelerin önünde bir aynalama yapıyor gibi izledim videoyu takip ederken ve ben beğendim.

Yalnız youtube videosu için; 1080p çözünürlükte bile aslında 480p'den iyi ama 720p'den hallice gibi görünüyor. Bu eleştirimin konuyla alakası yok elbette sadece @Sinetech için ;)

Uzun zamandır LG/Samsung kullanan arkdaşlar forumdan''boynu bükük bir şekilde ayrılıyorlardı; avuçları boş'' :) Bakalım yarın geri dönüşler nasıl olacak?! Google'da kısa bir arama yaptım mağazalarında var gibi.
Senaryo bence de olağan gibi.

Güzel paylaşım. WVC çok çok güzel bir uygulama, geliştirenlere helal olsun.

Belki bahsedilmemiştir tarayıcısı da güzel çalışır. Ben videoyu yakalayıp aktaramadığı siteye denk gelmedim henüz. Reklamları de engeller uğraşmazsınız.

Bir de şu çok güzel LG kullanıyorum. Uydu yayını açıkken bile telefondan ekrana video gönderdiğimde direkt başlatıyor. Kumandayla hiç uğraşmıyorum

Güzel paylaşım. WVC çok çok güzel bir uygulama, geliştirenlere helal olsun.

Belki bahsedilmemiştir tarayıcısı da güzel çalışır. Ben videoyu yakalayıp aktaramadığı siteye denk gelmedim henüz. Reklamları de engeller uğraşmazsınız.

Bir de şu çok güzel LG kullanıyorum. Uydu yayını açıkken bile telefondan ekrana video gönderdiğimde direkt başlatıyor. Kumandayla hiç uğraşmıyorum
Artık Vavoo'yu açabileceksin;
Telefondan VPN'i aç; Web Video Caster/dahili tarayıcısını aç/Vavoo.to'ya git; Akışı aç ve LG'ye aktar.

Hatta böyle bir yöntem de var, bende işe yarıyor; Daha önce buradan bir arkadaş da değinmişti;

Sonra uygulamaları kapat;
Tekrardan Web Video Caster tarayıcısını aç; oradan bu sefer VPN kullanmadan; Vavoo.to'ya gir. Yine açılacaktır.

Bunun Web Video Caster ile alakası yok daha çok VPN'in yükledği cerezlerle alakalı.
Bu uzun süre böyle VPN'siz devam eder.
Sonra yine bağalntı sorunu yaşarsan; Yine VPN açıp önce bağlanırsın; sonra yine VPN'siz giriş yapmaya çalışırsın; Vavoo.to'ya
Bu olay( Web Video Caster ) Bağımsız.

Artık Vavoo'yu açabileceksin;
Telefondan VPN'i aç; Web Video Caster/dahili tarayıcısını aç/Vavoo.to'ya git; Akışı aç ve LG'ye aktar.

Hatta böyle bir yöntem de var, bende işe yarıyor; Daha önce buradan bir arkadaş da değinmişti;

Sonra uygulamaları kapat;
Tekrardan Web Video Caster tarayıcısını aç; oradan bu sefer VPN kullanmadan; Vavoo.to'ya gir. Yine açılacaktır.

Bunun Web Video Caster ile alakası yok daha çok VPN'in yükledği cerezlerle alakalı.
Bu uzun süre böyle VPN'siz devam eder.
Sonra yine bağalntı sorunu yaşarsan; Yine VPN açıp önce bağlanırsın; sonra yine VPN'siz giriş yapmaya çalışırsın; Vavoo.to'ya
Bu olay( Web Video Caster ) Bağımsız.
Çok mantıklı. Vpn açıp çalma listesine ekle, vpn siz yayınları izle.

Son düzenleme:
Çok mantıklı. Vpn açıp çalma listesine ekle, vpn siz yayınları izle.

Benim vavo izlemeye niyetim yok :D Çok teşekkür ederim düşünmüşsün. Vavoyu bilgisayarda tarayıcıda izlediğim bir herhangi bir web sitesinden yayınları m3u ya dönüştürmek ve bunu otomatikleştirebilmek için sormuştum. Örnek olarak seçmiştim. Kafam basmadı çok bıraktım, ara ara bakarım yine.

Herhangi bir web sitesinden yayını alıp bilgisayarda oynatabiliyorum ama bunu televizyona aktarmakta zorlanıyorum. Televizo gibi bir uygulama yükleyemediğim için evrensel bişeyler bulmam gerekiyor. Büyük ihtimalle m3u formatı bu konuda yetersiz, ya mpd xml gibi bişeyler lazım ya da sunucu üzerinden bir dönüşüm.
Kast ettiğim bu site ve benzerleri, çalma listesi değil ( )
Muhakkak bu bilgiler birilernin işine yarar.

reklam varmı aynısı cast flyda var kkan kaya paylaştı modlu sürüm bide bunu denrriz öteki güzeldi castfly lg tvde dlna yaptı yalnız

@someone1 Bu sorduğun şeyi de geçen @Knowking54 yapmıştı. bunun için; Bir Server ve haliyle paraya ihtiyacın olacak, O'na sorabilirsin ama buradan
O konu devam etmese iyi olur. Yukarıdaki konu için gelenlerin kafası karışabilir.
Vavoyu bilgisayarda tarayıcıda izlediğim bir herhangi bir web sitesinden yayınları m3u ya dönüştürmek ve bunu otomatikleştirebilmek için sormuştum.

Kusura bakma, mesajı düzenledim şimdi.
Yok kusur diye bir şey, yalnış bir şey de yazmamıştın.

Ben sadece sana o kunuyla ilgili bilgi vermek istedim ama öncesinden'' O konu burada devam etme ihtimaline karşılık, yukarıdaki konu için gelenlerin kafasaı karışabilir''diye ön almak istedim. Dediğim gibi aradığın kişi o. :) Yöntemi sana öğretir, belki ücretsiz yapan bir server da bulursun, umarım.

Edit; O yöntemle Vavoo VPN'siz de açlır, User-agnet'e gerek duymadan Lg'de de açlılır.

Konuyu görüntüleyenler

Geri