WEB SİTESİNDEN SPOR KANALLARINI YAKALAMA??

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
111
Merhaba arkadaşlar benim sorum web sitesinde olan kanalları m3u dosyası yapmak için uzantıyı nasıl yapabiliyoruz detaylı bilen birisi var mı forum da teşekkürler

peki teşekkürler takılırsam sorarım size

https://forum.sinetech.tr/konu/kool-to-oha-to-vavoo-to.337/post-2724
Bu mesajımda Chrome ile nasıl alınabileceğini anlatmıştım. İyice okursanız yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
hocam denedim olmuyor dizipal veya tr goals ile test ettim o dosya vlc de açmıyor başkalarının m3u ları da genelde oralardan ama kopyaladıktan sonra başka bişe mı eklıyolar oluyor anlamış değilim yani deneyip bana yolu anlatabılrsenız çalışıyosa sevinirim

hocam denedim olmuyor dizipal veya tr goals ile test ettim o dosya vlc de açmıyor başkalarının m3u ları da genelde oralardan ama kopyaladıktan sonra başka bişe mı eklıyolar oluyor anlamış değilim yani deneyip bana yolu anlatabılrsenız çalışıyosa sevinirim
Erişim engeli koydukları içerikler olduğundan olmuyordur. Farklı bir yöntem bulana kadar farklı siteler deneyebilirsiniz.

Ama mesela size bahsettiğim eklenti ile selcuksportstan yayın açarsanız bulacağı m3u8 linkine tıkladığınızda tarayıcıda ayrı bir sekmede VideoPlayer MPD/M3U8/M3U/EPG eklentisi de yüklüyse oynatmaya başlar. Herhangi bir video oynatıcıda da açabilirseniz kayıt da edersiniz ama dizi siteleri dışında canlı yayın verenlerin linkleri sağlıklı olmaz çünkü her seferinde değiştireceklerdir siz alsanız bile.

aslında benim olayım biraz merak ben notepad ıle açıp satırı eklemek isityorum mesela bu trgoals den alıyo kekik filan patlayınca degişiyor ben o 2 satırı da yazıyorum değişen halinde olmuyor onu çözemıyorum siz hiç denediniz mi trgoals den alıp m3u dosyası olarak vlc den açmayı?

Yayın varken evet korumalı içerik değilken ama şu anda en azından bahsettiğim şekilde alınsa bile oynatıcı korumalı içerik olarak uyarı veriyor. Ama dediğim gibi sadece yayın varken işe yarar sonrasında baştan almak gerekir değişeceği için. Yani dediğiniz gibi sizinki hobi. Aynı kapıya çıkacağı için forumda günlük paylaşılan linklerin içindeki kanalların direkt m3u adresleri daha mantıklı. Hatta sadece maçlar için Fransız bein sport m3u adresleri daha da mantıklı olabiliyor. Sonuçta onlar da bizim yayınları veriyorlar kendi dillerinde anlatarak. Tabi illa ki Türkçe istiyorum demiyorsanız.

Daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm, mutlaka daha fazla bilgisi olup yardımcı olacak birileri vardır diye umuyorum.
Size kolay gelsin.

çok sağol ya aynen ben kendi kendime biraz ugraş için filan mesela bu konuşulanları filan da m3u olarak bölumleri ekliyen var onları fılan yapmak için öylesine

Geri