Web Sitemiz Yenilendi! İşte Yepyeni Özellikler ve Tasarım Detayları Canlı Tv sitesi

Valla hocam attığın link Almanya kaynaklı zaten, tr de kapalı adam Almanya'da böyle bir servis kurmuş neden gidip proxy atsın ki vavoo yayınları Almanya da açık zaten. VPN proxy istemez. Güvenmeye çalışıyorum diyorsunuz da sanki siz biraz güvenilir değil gibisiniz. Ayrıca daha önce byet host ve RF.gd üzerinden siteler açtığınız dönemler benim paylaştığım vavoo linklerini de koyduğunuzu hatırlıyorum.
Almanya da kapalı vavoo maalesef

Bu arada cevabı beklemeden çok çabuk hararetleniyorsunuz. Zaten baştan yanlış bir şeyler vardı sizden dolayı ve hala üste çıkma çabasındaydınız ve sonradan gördük ki aslında ben haklıymışım. Evet özür dilediniz ve sonra ben bir şeyi eksik yaptığım için herhangi bir suçlamada bulunmadan bulamadığımı göremediğimi söyledim ve siz de iki mesaj atmışsınız göstermek için ve baktım ki öyle. Ben özür mesajımı ve durumu izah etmek için mesajımı hazırlarken yine tepelere çıkmışsınız.

Pek iyi bir şey değil ama yapacak da bir şey yok sanırım. Büyük büyük yazınca ürkmüyor ya da korkmuyorum haberiniz olsun. Zaten forum kurallarında da yasaktır bu şekilde mesajlar yazmak.
Dediğim gibi kolay gelsin. Bir dahakine daha dikkat edip özen gösterirseniz memnun olurum.
Haklı Olsanız Bile Mahkemede yargılanırsınız efendim bende konuyu bilmediğim için yargı moduna geçtim olay budur ve anladım ve özürümü diledim cok fazla konunun üstüne gitmeye gerek yoktur ve sizlerinde başlarda dediğiniz laflar hosuma gitmediği için bende gergin bir tavır sergildim.

Haklıyken yargılanmak başka haklıyken haksızmış gibi muamele görmek başka ;))
Konumuz forum ise ve hakaret ettiğimi haksızlık ettiğimi veya ceza gerektirecek bir şeyler yazdığımı düşünüyorsanız hepsini tek tek rapor edebilirsiniz. Ben yüzde yüz eminim size hakaret etmediğime ve buna rağmen ceza alacaksam da şöyle bir bakar güler geçerim.

Her neyse. Bu adını verdiğiniz sitenin maaşallahı varmış. Depolarımı an ve an takip edip ne kadar bağlantım varsa alıp eklemiş. 1 hafta önce kapattığım linkleri bile hala tutuyor sitesinde.
Sadece githubtan mı takip ediyor yoksa forumda da üye olarak kendine bedava kazanç sağlamaya mı çalışıyor Allah bilir. Umarım buradadır da bu konuşmayı izleyip pıs pıs kenarda durup izlemekten utanmıştır ve sesini çıkartıp araya girip tek bir mesaj bile yazamamıştır.

Kendimi geçtim sizi de düşürdüğü durum yüzünden yüzü kızarmasa da gururu el vermemiştir suçlu olduğunu ilan etmemek için.

🖐️

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar dilerim

tspec arkadaşın bahsettiği

Web Sitemiz Yenilendi! İşte Yepyeni Özellikler ve Tasarım Detayları Canlı Tv sitesi

Şu mesajdaki fotoğrafı ile kanıtlı olan yayın linkleri benim listemden almış şekildedir bunu kendi gözlerim de gördüm şu an olay olduğu için hemen sildiniz. latte hocamın sizi tatlı bir dil ve sempatik bir şekilde zaten önceden uyarmıştı , kendim sizin yayın kodlarınıza girip de görmüşlüğümde var ama hala bunun üzerine insanlardan özür dilemek yerine veya sakin konuşmak yerine üst perdeden konuşmaya çalışıyorsunuz bu yanlış bir davranıştır hatasını anlayıp özür dilemek en büyük erdemliktir bunun asla unutma
beni yanlış anlamayın da web sitesi tasarımınız ve sıralamanız bile başka bir github deposunda bulunan kodla aynı sırasını bile bozmadan neredeyse kendi sitenize hazırlamışsınız kanıtları aşağıya bırakıyorum ha bu zaten bahsettiğim depodaki arkadaş da benim linki kullanıyor 😊😁 size hayırlı akşamlar dilerim ve son olarak bu forum insanların faydalanması için vardır

Github deposunun linkinde bu

Haklı Olsanız Bile Mahkemede yargılanırsınız efendim bende konuyu bilmediğim için yargı moduna geçtim olay budur ve anladım ve özürümü diledim cok fazla konunun üstüne gitmeye gerek yoktur ve sizlerinde başlarda dediğiniz laflar hosuma gitmediği için bende gergin bir tavır sergildim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-09-20-04-43-968_com.teejay.trebedit.jpg
    Screenshot_2025-06-09-20-04-43-968_com.teejay.trebedit.jpg
    393.4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-06-09-20-04-27-132_com.teejay.trebedit.jpg
    Screenshot_2025-06-09-20-04-27-132_com.teejay.trebedit.jpg
    462.9 KB · Görüntüleme: 29

Şu mesajdaki fotoğrafı ile kanıtlı olan yayın linkleri benim listemden almış şekildedir bunu kendi gözlerim de gördüm şu an olay olduğu için hemen sildiniz. latte hocamın sizi tatlı bir dil ve sempatik bir şekilde zaten önceden uyarmıştı , kendim sizin yayın kodlarınıza girip de görmüşlüğümde var ama hala bunun üzerine insanlardan özür dilemek yerine veya sakin konuşmak yerine üst perdeden konuşmaya çalışıyorsunuz bu yanlış bir davranıştır hatasını anlayıp özür dilemek en büyük erdemliktir bunun asla unutma
beni yanlış anlamayın da web sitesi tasarımınız ve sıralamanız bile başka bir github deposunda bulunan kodla aynı sırasını bile bozmadan neredeyse kendi sitenize hazırlamışsınız kanıtları aşağıya bırakıyorum ha bu zaten bahsettiğim depodaki arkadaş da benim linki kullanıyor 😊😁 size hayırlı akşamlar dilerim ve son olarak bu forum insanların faydalanması için vardır

bu resimde gösterdiğiniz kişi bizzat benden çalmiş durumda hatta size kanıtlı olarak gösterebilirim. bu murat yavuz arkadaşın koduysa neden benim google analytics kontrol merkezimde cıkıyor arkadaş kodu direk cekip kullanmış cünkü kodun içinde benim google analytics kodum vardı anlık olarak izleyici sayısını çekmek için buda sizlere kanıt Dikkatlı bakarsanız murat yavuz adında bir web site başlığı mevcut bu site tasarımını bizzat ben kendim yaptım ve kodladım kendi sıralamamı bizzat ben yaptım teker teker sizler gelip böyle birşey demeniz cok yanlış ve bu konu hakkında güzel bir acıklama yaparsanız sevinirim cunku web siteye piyasaya sunan benim çalanlar onlar :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-11 174022.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-11 174022.png
    148.9 KB · Görüntüleme: 19

buda daha ayrıntılı kanıt

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-11 174621.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-11 174621.png
    204.5 KB · Görüntüleme: 15

web site adresi başlığı bile S sports Yavuz

web site adresi başlığı bile S sports Yavuz

Selamün aleyküm ilk başta isteyince mesajları görme yeteneğiniz varmış ve kendi haksız olunca güzelce hakkınızı savunuyorsunuz ama başka insan hakkını savununca da keşke böyle olsanız :) son olarak burayı bir görsel bırakacağım sizin eskiden de bu şekilde davrandığınıza dair yani hiç değişmemişsiniz

Not: bilerek o mesajı o kadar detaylı açıkladım çünkü merak ettim ki insanlar Kendi hakkını savununca aslan kesildiğinizi gördüm

Selamün aleyküm ilk başta isteyince mesajları görme yeteneğiniz varmış ve kendi haksız olunca güzelce hakkınızı savunuyorsunuz ama başka insan hakkını savununca da keşke böyle olsanız :) son olarak burayı bir görsel bırakacağım sizin eskiden de bu şekilde davrandığınıza dair yani hiç değişmemişsiniz

Not: bilerek o mesajı o kadar detaylı açıkladım çünkü merak ettim ki insanlar Kendi hakkını savununca aslan kesildiğinizi gördüm bu olay sizin başınıza gelse nasıl davranırsınız diye merak ettim :)
Uygulamanın sahibi eski arkadaşım sadece yardım etmiştim bazı konularda ama ama şimdi daha iyi fark ediyorum ki siz 7.de neyseniz 70'inize de olacaksınız belli

Orada benim ismim de var onu da şöyle düşünün ben başka bir siteden almışım gibi düşünün veya geçmişin ve şu an izinsiz aldınız her şey için ödünç aldım düşünün :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-11-20-02-16-003_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-06-11-20-02-16-003_org.telegram.messenger.jpg
    736.7 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2025-06-09-20-46-06-803_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-06-09-20-46-06-803_org.telegram.messenger.jpg
    469.2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Uygulamanın sahibi eski arkadaşım sadece yardım etmiştim bazı konularda ama ama şimdi daha iyi fark ediyorum ki siz 7.de neyseniz 70'inize de olacaksınız belli

Orada benim ismim de var onu da şöyle düşünün ben başka bir siteden almışım geçmişin ve şu an izinsiz aldınız her şey için ödünç aldım düşünün :)
Sadece bir şey demek istiyorum free domain hosting kullanan insandan uzak duracaksın

Not: bilerek o mesajı o kadar detaylı açıkladım çünkü merak ettim ki insanlar Kendi hakkını savununca aslan kesildiğinizi gördüm
biz obür olayı halletik ve bilmediğimi sizlere soyledim hala konuyu uzatmak istiyorsanız kişisel olarak herhangi bir platforum üzerinden sesli olarak konusalım yoksa herhalde bu sorun cözülmiyecek bana telegram adresimden ulaşarak sizlerle sesli konusmak isterim.

biz obür olayı halletik ve bilmediğimi sizlere soyledim hala konuyu uzatmak istiyorsanız kişisel olarak herhangi bir platforum üzerinden sesli olarak konusalım yoksa herhalde bu sorun cözülmiyecek bana telegram adresimden ulaşarak sizlerle sesli konusmak isterim.
Buna gerek yok olay burada kapansın artık siz yazdığınız için ben cevap verdim zaten bu arada istesem size ulaşırım (layer) hayırlı akşamlar dilerim

Buna gerek yok olay burada kapansın artık siz yazdığınız için ben cevap verdim zaten bu arada istesem size ulaşırım (layer) hayırlı akşamlar dilerim
o zaman bana istediğiniz zaman ulaşın yakından sizleri tanımak isterim. en güzel şekilde bekliyorum beni bulmanızı :)

Geri