Web de Tv izleme (Mobil TV PC)

gençözkan

Paylaşımcı
Puan 41
Çözümler 0
@gençözkan
Öylesine uğraşarak yaptım

İçerikleri sağdan soldan buldum hiç birisi bana ait değildir.

Elinde bu tür içerikler olanlar özelden atarsa ekleye bilirim her bölüm için

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Şifre: ihspro

Emeğinize sağlık. Ama birkaç kanal açılmıyor. Now / NTv / Star Tv falan

Eline sağlık kendi m3u listemizi yükleyip izleyebilirsek süper olurdu

Emeğinize sağlık. Ama birkaç kanal açılmıyor. Now / NTv / Star Tv falan
Açılmayan kanallar için yenileme yapacağım hocam bulunca veya sitesinden çekeceğim

Rica ederim

Sağolun hocam

Teşekkür ederim
Rica ederim

Eline sağlık kendi m3u listemizi yükleyip izleyebilirsek süper olurdu
Web de bu tür işlemler sıkıntılı hocam pek önermiyorum. Ama kendi geliştirdiğim ve geliştirmeye devam ettiğim uygulamayı
‘e bilirsiniz

Emeğine sağlık

Emeğine sağlık

Web ortamında sadece haber kanalları takıntım var.Favorimde olan canlıtv.you,Famelec linkleri kayıtlı aynen bu tarzda olmuş.
Bir çok linktekinin aksine çok sade ve kullanılabilir şekilde olmuş.Kanal sayısı çok yetersiz olsada geliştirmeye açık zaten eline,gönlüne sağlık hoşuma gitti.

Favori işareti sonrası linki kaydettiğimde direkt o şekilde geliyormu bakacağım gelirse ve kanallar çogaldıkça ana favorim olabilir.

Kanallara geçince link değişmiyor o yüzden direkt favari kanalları olarak açılmıyor ana sayfa olarak geliyor..

Çalışan kanal geçişleri ideal hızda Famelec seviyesinde olmuş.Atv haber geç geliyor sonraki açılışta hızlı.Görüntü kalitesi oldukça iyi.Ntv şu an sorunlu açmaya çalışıyor.

Trt haber açılınca farklı kanal varmış gibi bir şekilde ekleme oluyor.Diğerleri normal.Sanırım trt normali çalışmayınca diğer trt başlığındaki dosyayı açıyor,yada favorileyince 2 trt haber olarak açıyor bunu farkettim.

Kanalı açamayınca diğer kanala geçişi otomatik yapıyor buda güzel.

Kesinlikle Takipte olacağım. (y)
Ekran görüntüsü 2026-09-30 175831.png

Son düzenleme:
Yorumlarınız için teşekkürler öyle uğraşmak için yaptım elime linkler geçtikçe güçlendiriyor olacağım. Video player iyileştirmesi yapıyor olacağım. Tasarım geliştirmesi içerikler yüklendikçe şekil alaxaktır

Web ortamında sadece haber kanalları takıntım var.Favorimde olan canlıtv.you,Famelec linkleri kayıtlı aynen bu tarzda olmuş.
Bir çok linktekinin aksine çok sade ve kullanılabilir şekilde olmuş.Kanal sayısı çok yetersiz olsada geliştirmeye açık zaten eline,gönlüne sağlık hoşuma gitti.

Favori işareti sonrası linki kaydettiğimde direkt o şekilde geliyormu bakacağım gelirse ve kanallar çogaldıkça ana favorim olabilir.

Kanallara geçince link değişmiyor o yüzden direkt favari kanalları olarak açılmıyor ana sayfa olarak geliyor..

Çalışan kanal geçişleri ideal hızda Famelec seviyesinde olmuş.Atv haber geç geliyor sonraki açılışta hızlı.Görüntü kalitesi oldukça iyi.Ntv şu an sorunlu açmaya çalışıyor.

Trt haber açılınca farklı kanal varmış gibi bir şekilde ekleme oluyor.Diğerleri normal.Sanırım trt normali çalışmayınca diğer trt başlığındaki dosyayı açıyor,yada favorileyince 2 trt haber olarak açıyor bunu farkettim.

Kanalı açamayınca diğer kanala geçişi otomatik yapıyor buda güzel.

Kesinlikle Takipte olacağım. (y)
Ekli dosyayı görüntüle 33100

haber kanalı izlemek istiyorsan bunu kullan

haber kanalı izlemek istiyorsan bunu kullan

Sağolasın.Bu uygulama gibi değil.Bu sayfadaki kaynak ve famelac gibi direkt seçimle ve kanal tam sayfa olunca diğer kanallara geçişi özelliği bana yetiyor.
Haber kanalı izliyorum,Zapping tarzı izliyorum lakin bu tarzda bir kaynakla uğraşmak zor bana göre değil.Ana sayfa ciddi şekilde bütün videoları açmaya çalışan pc yoran bir anasayfa.Yapanın eline sağlık lakin bana göre değil.

FİLMLER BÖLÜMÜ EKLENDİ...

Bazı filmler sorunlu evet. YİNE DEDİĞİM GİBİ İÇERİKLER BANA AİT DEĞİLDİR O NEDENLE TEK TEK KONTROL EDEMİYORUM.

Elinde bu tür içerikler olanlar özelden atarsa ekleye bilirim.

Teşekkürler
Ulusal kanalları tam eklerseniz iyi olur
Saygılar

Filmler içeriği değişti
Video player güncellemesi yapıldı.
Genel hızlandırmalar yapıldı.

“İyileştirmeler yapılıyor sürekli arka planda”

İçerikler bana ait değildir bu yüzden sorunlu çıka biliyor bazen içlerinde.

Elinde bu tür sağlam içerikler olanlar özelden atarsa ekleye bilirim.

Eline saglık.
Kanallar seni uğraştıracak görünüyor :) minumum 5 kanal çalışıyor gerisi açmıyor.Haber bölümü 2 kanal çalışıyor.düzelecektir eminim.
Uğraşacak seviye bilğim olmadığı için sadece hataları aktarabiliyorum.

Nacizane ricam Turkey değilde Türkiye yaparsan çok iyi olacak.Yada TR

Ntv,tvnet akşama doğru açılıyordu şimdi açılmıyor.Lakin Açılanların açılış hızı iyi
Ahaber Turkey 2 açılıyor haber altında açılmıyor.

İçerik özellikleri iyi olmuş.
Filmler açılıyor.Oldukça bollaşmış seçenekleme iyi olmuş.Filmler açılırken bekleme süresi ileri alma,geri almada vesaire neredeyse yok gibi geldi oldukça ideal.(y)(y)
Müzik yarısı kadar açılmadı.
Sinema modunda sadece kanal bilğileri bölümü kalkıyor yayında genişleme vesaire durum olmadı.Yada ben anlayamadım.Yansıtma bende olmadığı için deneyemiyorum.
İnfo yu yeniden ekleyebilirsen çok güzel olur.
Yüzen ekran olayını anlayamadım değişen durum yoktu p.i.p özelliği imiş şimdi düzelmiş ve süper olmuş sevdim bunu. ;) 😊

Son düzenleme:
Eline saglık.
Kanallar seni uğraştıracak görünüyor :) minumum 5 kanal çalışıyor gerisi açmıyor.Haber bölümü 2 kanal çalışıyor.düzelecektir eminim.
Uğraşacak seviye bilğim olmadığı için sadece hataları aktarabiliyorum.

Nacizane ricam Turkey değilde Türkiye yaparsan çok iyi olacak.Yada TR

Ntv,tvnet akşama doğru açılıyordu şimdi açılmıyor.Lakin Açılanların açılış hızı iyi
Ahaber Turkey 2 açılıyor haber altında açılmıyor.

İçerik özellikleri iyi olmuş.
Filmler açılıyor.Oldukça bollaşmış seçenekleme iyi olmuş.Filmler açılırken bekleme süresi ileri alma,geri almada vesaire neredeyse yok gibi geldi oldukça ideal.(y)(y)
Müzik yarısı kadar açılmadı.
Sinema modunda sadece kanal bilğileri bölümü kalkıyor yayında genişleme vesaire durum olmadı.Yada ben anlayamadım.Yansıtma bende olmadığı için deneyemiyorum.
İnfo yu yeniden ekleyebilirsen çok güzel olur.
Yüzen ekran olayını anlayamadım değişen durum yoktu p.i.p özelliği imiş şimdi düzelmiş ve süper olmuş sevdim bunu. ;) 😊
Hocam içerikler dediğim gibi bana ait değil sağdan soldan derleyip aldım. İlk kontrollerimde sorun yoktu sonra bazıları dediğiniz gibi uğraştıracak kendi sitelerinde çekeceğim zaten hocam linklerini o zaman sorunsuz olur diye tahmin ediyorum.

Erisim engellendi diye yazi geliyor giris yok

Geri