🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

iş listemize eklendi.

vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi ileri geri sarma gerçekten eziyet kumandanın yön tuşları ile yapabilirsek çok iyi olur reklamlara bişey diyemem oda sizin gelir kaynağını sonuçta ama bir tık fazla olmuş gibi

Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi ileri geri sarma gerçekten eziyet kumandanın yön tuşları ile yapabilirsek çok iyi olur reklamlara bişey diyemem oda sizin gelir kaynağını sonuçta ama bir tık fazla olmuş gibi

Uygulama ilk aşamada reklamsızdı ve öyle devam etmesini biz de gönülden istiyorduk. Fakat artan talebe cevap verebilmek için sürekli sunucu yükseltmesi yapmak durumunda kalıyoruz. Bu süreçte mevcut premium aboneler ücretsiz kullanıcıların maliyetini kompanse edemediği gibi, oluşan ücretsiz kullanıcı yığılması premium abonelerin de hizmet kesintisi yaşamasına sebep oluyordu. Dolayısıyla gelir-gider dengesini kurabilmek ve hizmeti sürdürebilmek adına bu yola gidilmesi gerekti.

İlk mesajda da belirttiğimiz gibi, bu uygulama bireysel içerik tüketimi için tasarlanmadı. Oda açıldıktan sonra oda içerisinde hiçbir reklam bulunmuyor; yalnızca uygulama içinde gezinirken 20 dakikada bir reklam çıkıyor. Odayı kurup arkadaşlarınızı davet ederken içerik arama süreniz uzadığı için siz arada reklam görmüş olabilirsiniz; ancak odaya sonradan katılan kullanıcılar hazır odaya doğrudan dahil olduğu için herhangi bir reklam yoğunluğuyla karşılaşmıyor.

Televizyonda kumandayla ileri-geri sarma konusu ise şu an iş listemizde, üzerinde çalışıyoruz.

4k fılm izlemek istedim ama turkçe altyazını goremedim açmam gereken bıyermı var

Açılışta bir reklam çıkıyor 5 dk gitmiyor.Bu nasıl bir şey anlamadım.

4k fılm izlemek istedim ama turkçe altyazını goremedim açmam gereken bıyermı var

sorunu teşhis edebilmemiz için;

uygulamayı kullandığınız cihaz, uygulama sürümünüz, hangi kaynak ve hangi içerik olduğunu paylaşmanız gerekmekte.

sorunu teşhis edebilmemiz için;

uygulamayı kullandığınız cihaz, uygulama sürümünüz, hangi kaynak ve hangi içerik olduğunu paylaşmanız gerekmekte.
cıhazım nextbox4k.içerik keşfet bolümünden 4khdhub dan kılling season fılmini secıyorum.altyazı yok.sag üstte sembollerde vıdeo kaynagında altyazı url ekle istege baglı çıkıyor.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri