Warstv kapandı.

cosmos81

Üye
Puan 8
Çözümler 0
@cosmos81
evet admin arkadaş kaza yapmış ..ilginç olan şu ..mevcut kullanılan programa güncelleme gönderilerek program etkisiz hale getirildi.
fakat android 7 yüklü olan ilgili programın 1.9 versiyonu olan apk bu cihazda çalışıyor bu nasıl iş anlamadım. cihazdan apk yı çektim android 7 sürümlü başka cihaza yükledim program çalışıyor sorunsuz....

Tamamen masumane..

evet admin arkadaş kaza yapmış ..ilginç olan şu ..mevcut kullanılan programa güncelleme gönderilerek program etkisiz hale getirildi.
fakat android 7 yüklü olan ilgili programın 1.9 versiyonu olan apk bu cihazda çalışıyor bu nasıl iş anlamadım. cihazdan apk yı çektim android 7 sürümlü başka cihaza yükledim program çalışıyor sorunsuz....
Benim de cihazım android 7. Bende çalışmıyor. Propramın apk sını bulsam yeniden yükleyip denemek isterim. Nereden bulurum. Link varmı

WarsTv v1.9 (v19.0) sürümüne ait kurulum dosyaları yerli dosya paylaşım platformlarında arşivlenmiş durumdadır.

Not: Güvenlik Taraması yapmanız gerekiyor. Sorumluluk size aittir.Dikkat !!

Ekli dosyalar

Hangi versiyonu yüklersek yükleyelim hemen ekrana son sürüme zorla güncelletiyor. Son sürümde de ekranda o malum uyarı çıkıyor. Warstv kapanmıştır, çıkış yap. Yani çalışmıyor hiçbir versiyon hiçbir cihazda hiçbir android veriyonunda. Benim cihazlarımdan birisi Xiaomi mi max 2, android 7. Çalışmıyor. Yapımcı kullanıma açmadıkça izleyemiyeceğiz. Herşey arkadaşın elinde yani. İnşallah tekrar açar. Çünkü harika bir programdı. Yazık olur.

Pardon, 1.9 versiyonu yükledim. Program açılıyor. Eskisi kadar çok kapsamlı full olmasa da canlı tv bölümü sadece 3 üst seçenekle de olsa çalıştı benim android 7 telefonda da. Güncellemeye de zorlamadı. Bir önceki mesajımı bu şekilde düzeltmiş olayım. Ace Stream, TrGoals ve Patron şeklinde canlı tv bölümünde sadece 3 üst tuş görünüyor ama tüm kalanlar aktif ve çalışıyor.

Yani bu şekilde çalışıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-30-21-40-54-192_com.medya.warstv.jpg
    Screenshot_2026-09-30-21-40-54-192_com.medya.warstv.jpg
    65.7 KB · Görüntüleme: 31
Üzüldüm 😮‍💨 uygulama güzeldi

Geri