WARP Vpn'yi Unlimited olarak kullanabilirsiniz.

Aydın59

Üye
Konular
1

Ekli dosyalar

• resim_2025-06-01_203540083.png
    resim_2025-06-01_203540083.png
    24.8 KB · Görüntüleme: 202
Konuyu baltalamak gibi düşünmeyin ama genel olarak "modlu" vpn uygulamalarına güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum ve ben şahsen kullanmıyorum. İnternet trafiğinizi başkalarına teslim etmek gibi düşünüyorum ve sizlere de tavsiye etmiyorum, saygılar.
Ekstra bilgi olarak Warp Unlimited ücreti zaten 9.99TL aylık.

Son düzenleme:
Apk Unlimited:
Windows:
Lütfen başlık ve açıklamanızı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde konu kilitlenebilir ve uyarı alabilirsiniz.
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Konu Başlığında "Acil, Yardım vb." Kullanımı
Ceza puanı: 10
Geçerlilik süresi: 1 Ay

Lütfen başlık ve açıklamanızı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde konu kilitlenebilir ve uyarı alabilirsiniz.
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Konu Başlığında "Acil, Yardım vb." Kullanımı
Ceza puanı: 10
Geçerlilik süresi: 1 Ay
Uyarınız için teşekkürler başlığı değiştirdim dilerim istediğiniz gibi olmuştur.

Aylık 10 TL zaten mobilde Warp+ kullanmak. Modlanmış bir uygulamayla riske girmeye bile değmez.

Geri