Warp (1.1.1.1) Tarafımca Modlanmıştır

abi sen kütüphane de olan kitapları koydun bekçiyi değiştirdin sadece özet bu aslında box da açsa iyidi ama olmadı :D :D :D
evet bu işleme merge işlemi android cihazlarda uygulamalar çalışması için apk dosyasına ihtiyaç duyarlar bazı apk sürümleri xpak olur bazıları apks olur genelde apks olanlar play storedan indirilen uygulamalardır yedek çıkarılınca apks olur birleştirme yapılması gerekir. xpak sürümleri ise yüklemek için harici bir uygulamaya ihtiyac duyulur o şekilde kurulum yapılır :)

ben başka bir şey indirtecek insan mıyım abi sorarım sana ?
İmzadan kastım android için geçerli olan signature dan bahsediyorum içinde imza var ama testkey imzası var release imzası basınca boyut ikiye katlanıyor. Uygulama direkt play store üzerinden indirdim modladım play store da artık genelde düz apk yerine bundle seçeneği kullanılıyor yani bir apk içinde birden fazla apk oluyo çalışması için e bende bunları tek apk içine gömünce haliyle boyut fazla oluyo yani rahat olabilirsin sıkıntı yok virüs vs koymadım hiç bi zaman koymadım eğer koysaydım şu an forumda çoğu kişinin şeylerini uçurmuştum :)
Onu demek istemedim, yanlışlıkla reklama biyere mi tıkladım acaba :)

Merhaba değerli forum sakinleri, bugün konuğumuz Warp yani 1.1.1.1 uygulaması.

Uygulama tarafımca modlanmış olup son sürüm ve sınırsız sürümdür. Unlimited kiliti açılmış bulunmaktadır.
Uygulamayı kendim kullandığım için modladım burada da kullanmak isteyen olursa diye bırakıyorum. Virüstotal sonucu paylaşmıyorum ama tahminlerime göre debugkey veya testkey adı ile bir uyarı verecektir bu uyarı imza kaynaklıdır bu uygulamaya imza attığım vakit boyutu 2 katına çıkıyor o sebepten ötürü imzalamadım bilginiz olsun. İyi forumlar dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 2693
Tesekurler elıne sağlık

Teşekkürler @patr0n

Eline, zihnine sağlık kardeşim.

Şimdi yükleme fırsatım oldu ve gayet güzel çalışıyor. 💪

Uygulama verisi şimdilik toplamda 816 MB. Önbellek verileri de eklenince daha da artacaktır muhtemelen 😀

WARP açık değilken hızım: 28.4 Mbps / 12 Mbps
WARP açıkken hızım: 18.3 Mbps / 11 Mbps

Teşekkürler @patr0n

Eline, zihnine sağlık kardeşim.

Şimdi yükleme fırsatım oldu ve gayet güzel çalışıyor. 💪

Uygulama verisi şimdilik toplamda 816 MB. Önbellek verileri de eklenince daha da artacaktır muhtemelen 😀

WARP açık değilken hızım: 28.4 Mbps / 12 Mbps
WARP açıkken hızım: 18.3 Mbps / 11 Mbps
Valla boyut durumunu izah ettim abi küçültsem dosya bozulabiliyo küçültme işlemi de uzun sürüyor bende öyle bıraktım 😅

İnternet hız konusunda bende bi sıkıntı olmadı düşme yaşamadım aynı hızı vermeye devam etti , galiba bu da vodafone ile ilgili nasıl bir operatörse acaip bir şey 😂😂

Valla boyut durumunu izah ettim abi küçültsem dosya bozulabiliyo küçültme işlemi de uzun sürüyor bende öyle bıraktım 😅

İnternet hız konusunda bende bi sıkıntı olmadı düşme yaşamadım aynı hızı vermeye devam etti , galiba bu da vodafone ile ilgili nasıl bir operatörse acaip bir şey 😂😂
Sıkıntı yok kardeşim zaten ben sadece bilgi olarak yazdım yükleyecek olanlar için ya da box cihazda deneyecek olan olursa depolama konusunda 😀

Hız olarak TTNET ödün vermez zaten kalitesinden. Düşmese şaşarsın alışıksan 😅

elinize sağlık.

Emeğinize sağlık herşey çok güzel ama bu ne işe yarıyor kimse bahsetmemiş ben açıklıyayım bari 1.1.1.1 w/ WARP, İnternetinizi daha özel ve güvenli hale getirir. Kimse, İnternet üzerinde yapmayı düşündüğünüz şeyleri gözetleyebilir. Bu yüzden, her an her yerde güvenli bir şekilde İnternet'e bağlanmanızı sağlamak için
Daha iyi bir bağlantı yöntemi 🔑 1.1.1.1 with WARP, telefonunuz ile İnternet arasındaki bağlantıyı modern ve optimize edilmiş bir protokol ile değiştirir.

Daha büyük gizlilik

Sıkıntı yok kardeşim zaten ben sadece bilgi olarak yazdım yükleyecek olanlar için ya da box cihazda deneyecek olan olursa depolama konusunda 😀

Hız olarak TTNET ödün vermez zaten kalitesinden. Düşmese şaşarsın alışıksan 😅
yok usta box da olucak gibi değil ya hani çalışıyor mu onu da bilmiyorum box da sen box da mı kurdun ? valla baya merak ettım de sil baba sil yinede yer açamadım zaten hafıza 5.7 :D

cihazda denemek için herşeyi silince zaten açıcak uygulama kalmadı son durum bu :D
son olarak o kadar yer boşalttım telefonunuzla uyumlu değil dedi artık box ile uyumlu olmadığını da ögrendim @patr0n bize göre bir vpn yaparsan artık ılerleyen maçlara bakıcaz :D:D:D

Son düzenleme:
cihazda denemek için herşeyi silince zaten açıcak uygulama kalmadı son durum bu :D
son olarak o kadar yer boşalttım telefonunuzla uyumlu değil dedi artık box ile uyumlu olmadığını da ögrendim @patr0n bize göre bir vpn yaparsan artık ılerleyen maçlara bakıcaz :D:D:D
Telefonla uyumlu değil demedim box ile muhtemelen değil dedim 😂😂

Hız farkı
62/48
41/8

Abey firüs var diyo, furim mi?

Konuyu görüntüleyenler

Geri