W10 - Türkiye'nin Hosting Ve Domain Sağlayıcısı

karasi26

Üye
Konular
1
W10 Hosting – Anında Aktif Domain ve Hosting Hizmeti
W10, bireysel ve kurumsal kullanıcılar için yüksek performanslı domain ve hosting çözümleri sunar.
PayTR altyapısıyla online ödemenizi güvenle yapabilir, siparişiniz tamamlandığında hizmetiniz otomatik olarak aktif edilir.
Hiçbir ek işlem ya da bekleme süresi yok!

✅ Uygun fiyatlı domain & hosting paketleri
✅ Güvenli ödeme altyapısı (PayTR)
✅ Otomatik kurulum sistemi
✅ Teknik destek ve hızlı müşteri hizmetleri

W10 ile dijital projelerinizi hemen başlatın!

Ayrıca bu ay sonuna kadar geçerli tüm hizmetlerde "sinetech" Kodu ile Yüzde 5 İnidirim

Teşekkürler site bilgisi için fakat teknolojik konular forumları altında açılmış olması daha doğru olabilirdi.

Trafik limiti var en basit site bile Aylik 500 doldurur benim 700 GB en az günlük trafik oluyor sinsiriz lazım

Trafik limiti var en basit site bile Aylik 500 doldurur benim 700 GB en az günlük trafik oluyor sinsiriz lazım
Sana sınırsız trafik acarım sıkıntı yok günlük günlük 700 GB'lık trafigi nasıl ve ne amacla kullanıcağına göre takip edilir ona göre gerekli trafik sınırsıza döner onda aklında süpe kalmasın VDS/VPS paketlerinin fiyat güncellemesi bittiğinde en kısa sürede onlarıda satısa sunacağız

Sana sınırsız trafik acarım sıkıntı yok günlük günlük 700 GB'lık trafigi nasıl ve ne amacla kullanıcağına göre takip edilir ona göre gerekli trafik sınırsıza döner onda aklında süpe kalmasın VDS/VPS paketlerinin fiyat güncellemesi bittiğinde en kısa sürede onlarıda satısa sunacağız
Uygunsa alırım 2 4 yıllık tr lazım şu aralar MC sunucu api için 200 300 GB server dosyası var zamanla artıyor türk ticaret kullaniyom oda bitmek üzere

Furkan hocam, reseller olarak hizmet veriyorsunuz muhtemelen. Ana kaynak şirketinizin veri politikası nasıl ? Port girişleri kaç gbit site de göremedim

Veri politikası ne durumda ? Veri paylaşımı yapılıyor mu kurumlar ile ?
"gerekli durumlarda yasal mercilere talep edilen her bilgiyi vermek zorundadır (savcılık veya yetkili kurum tarafından yazılı olarak beyan edildiği takdirde). Bu bilgiler, gerekli durumlarda, kullanıcıya ait özel bilgiler de olabilir." evet hocam yapıyor

Geri