Öneri Vstro İptv Player

iki sürümü de denedim hocam
dediğiniz gibi cihazdan kaynaklı bir sorun olmalı
sağlık olsun diyelim,paylaşım için teşekkürler
Cihaziniz Desteklemiyor Hocam Bende Next My Box Var En cok kullandigim Vstro player 8.4.7

Cihaziniz Desteklemiyor Hocam Bende Next My Box Var En cok kullandigim Vstro player 8.4.7
Homatics box R 4k plus kullanıyorum hocam aynı cihazı kullanan arkadaşlar varsa buradan görüş belirtirse faydalı olacaktır sanırım
ilave yapayım cihaz android 14 sürüme yükseltilmişti,sorun android sürümüyle de alakalı olabilir.

Son düzenleme:
Usta, istemediğimiz kategoriyi (Alman kanalları, Fransa kanalları vs.) kaldırabiliyor muyuz? Bir yolu varsa gösterebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Bu playerde kanal gizleme yok. Tek yol var o da m3u olarak indirip, text ile açıp istemediğiniz kanallara ait satırları silmeniz.

bunun market vrs olanı şimdi denedim dizi de sorunlu veri yok diyor liste gelse bile diziye basınca çıkmıyor nex tv de 4k yazanlarda göruntu gelmıyor en temiz yıne televizo açıyor ondada bunlar gibi dizi film arayuz görseli yok başka ne var alternatif 4k diziyi de açan?

di<i verileri yok diyor çoğunda

Son düzenleme:
Selamlar

Vstro Player, dünyanın dört bir yanından içerik akışı yapmanıza olanak tanıyan bir IPTV oynatıcısıdır. Bu oynatıcı çeşitli video formatlarını destekler: AndroidPlayer, IJKPlayer, ExoPlayer ve VLCPlayer dahil ve kullanıcılar özgürce seçim yapabilir. Vstro Player önceden yüklenmiş olacak ve Google Play Store'dan indirilebilir olacak.

Vstro Player'ın Özellikleri

1、Kullanıcı Dostu Arayüz

Vstro Player'ın kullanıcı arayüzü sezgiseldir ve gezinmesi kolaydır. Uygulama, kullanıcılarına kusursuz bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır. Favori içeriklerinizi kolayca arayabilir ve çalma listenize ekleyebilirsiniz.

2、Canlı TV Kanalları

Canlı TV Kanalları

Vstro Player, dünyanın dört bir yanından canlı TV kanallarının geniş bir seçimini sunar. Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Kanada ve daha fazlası dahil olmak üzere farklı ülkelerden kanallara erişebilirsiniz. Uygulama, minimum ara belleğe alma ile canlı kanalların yüksek kalitede akışını sağlar.

Kullanıcı Canlı TV'yi seçtiğinde, kısa bir duraklama ve yüklemeden sonra uygulama otomatik olarak çalma listesindeki ilk kanalı yükleyecektir. Kullanıcılar geri dönüp tüm kanal listesini görüntüleyebilir ve kanalları değiştirebilir. Canlı programlarda uygulama, kilitleme, favorilere ekleme, kayıt ve oynatma gibi işlevleri destekler ve ayrıca programın EPG'sini görüntüler.

3、Çok işlevli Destek

Uygulamada ayrıca oynatma geçmişi, favoriler, dil değiştirme gibi birçok kullanışlı fonksiyon da bulunuyor.

Vstro Player Nasıl Kullanılır

IPTV_600x600.png

VstroPlayer uygulamasını açın, kullanıcılar istedikleri sayıda çalma listesi ekleyebilirler. Xtream, 1-Steam, Stalker, M3U vb. gibi birden fazla hesap türünü destekler ve ayrıca yerel kaynak içe aktarma yolunu destekler, kullanıcının favori IPTV hizmetlerine giriş yapmasına olanak tanır.

Bir hesap eklendikten sonra, hesabın canlı TV, film ve TV dizisi kaynakları buna göre görüntülenecektir. Kullanıcılar eklenen programları oynatıcı aracılığıyla izleyebilirler.

Kullanıcı bir film/dizi seçtiğinde, dizi sınıflandırmasına göre oynatmak istediği içeriği seçebilir. Oynatıcı kullanıcılara sorunsuz bir oynatma deneyimi sağlar.

Sonuç olarak, Vstro Player, geniş bir canlı TV kanalı ve isteğe bağlı içerik seçeneği sunan çok yönlü bir IPTV oynatıcısıdır. Uygulama, minimum ara belleğe alma ile yüksek kaliteli yayın sağlar. Kullanıcı arayüzü sezgiseldir ve gezinmesi kolaydır, kullanıcılarına kusursuz bir deneyim sunar. Verimli ve kullanıcı dostu bir IPTV oynatıcı uygulaması arıyorsanız, Vstro Player mükemmel bir seçimdir.

Link:1

Link:2
Eline Saglik Tekkan Kardesim Vstro Player Nerdeyse Tum Surumlerini Kullanmis Biri Olarak Soyluyorum En Sorunsuz Calisan Suan İcin 8.1.11 ve 8.4.7 Bu 2 surum Bugsuz Sorunsuz Calisir Benim Kullanmis Oldugum 4 Yerlesik Player li Surumu 8.1.11" den Sonra Yerlesik Playerlardan Kisip Oyle Guncellemisler 8.4.7 de 3 Yerlesik Player 8.5.9 da 2 Yerlesik Player Var 8.5.9 da Buffering Cok Fazla Yaparken 8.1.11 de ve 8.4.7 de Ayni Yayinlar Ayni İnternet Ayni Cihaz Buffering Yapmadigini Fark Ettim.Nacizane Bildiklerimi Soylemeye Calistim.Kolay Gelsin.

8.1.11 paylaşabilir misiniz?
Neden 8.1.11 hocam ? ilk mesajdaki 8.5.9 u denediniz de olmadı mı ? verilen sürümü bile kullanmadan , ne işe yaradığını bilmediğiniz bir sürümü talep ediyorsunuz.
Gerekli görülseydi ilk mesaja eklerdik zaten. Size zahmet google denen bir şey var oradan arama yapın , bulursanız kurun , gelin tecrübelerinizi bize aktarın. faydanız olmuş olur.
Şunu da biliyoruz ki bu sürümü bulup buraya eklesek , hoşunuza gitmezse teşekkür bile etmeden konudan uzaklaşırsınız.

8.5.9 kullandım randıman
Neden 8.1.11 hocam ? ilk mesajdaki 8.5.9 u denediniz de olmadı mı ? verilen sürümü bile kullanmadan , ne işe yaradığını bilmediğiniz bir sürümü talep ediyorsunuz.
Gerekli görülseydi ilk mesaja eklerdik zaten. Size zahmet google denen bir şey var oradan arama yapın , bulursanız kurun , gelin tecrübelerinizi bize aktarın. faydanız olmuş olur.
Şunu da biliyoruz ki bu sürümü bulup buraya eklesek , hoşunuza gitmezse teşekkür bile etmeden konudan uzaklaşırsınız.
8.5.7 randimanli olmadı. 8.4.7 dosya boyutu büyükmüş. Benim tv box zaten 4gb olunca onu kullanmak istemiştim. Yazmadan google da arama yaptım yoktu ama neyse

Geri