Öneri Vpnsiz vavoo

Saka555

Üye
Konular
11
Selam şu linke giderek vavooyu vpnsiz izleye bilirsiniz linke tikladiginizda sizi ana sayfaya ata bilir vavoo.to yazarak devam ede bilirsiniz sorun yok. php iyi anlayan varsa bu linki ana sayfaya atmadan direk bu linke gitmesini saglaya bilen olursa cok iyi olur

Selam şu linke giderek vavooyu vpnsiz izleye bilirsiniz linke tikladiginizda sizi ana sayfaya ata bilir vavoo.to yazarak devam ede bilirsiniz sorun yok. php iyi anlayan varsa bu linki ana sayfaya atmadan direk bu linke gitmesini saglaya bilen olursa cok iyi olur
Emeğin için teşekkürler ama Proxy de VPN'dir.

Alta eklediğim şekilde girersiniz:

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

HTTP:
Olmuyor hocam sizde oyle gozukuyor baska cihazda yada gizli sekmede dene olmicak proxy sitesi sifirliyor cozum bulamadim ona bi kere girdiginde browser gecmisinde kaldigi icin bi sure oyle oluyor ama linki baskansina falan versen olmicak

Biliyorum . Uygullama kullanmadan web proxy ile izleye bildigimiz icin vpnsiz yazdim
Eskiden google/çeviri sayfasına giderdik böyle yönlendirmeler için; Yasaklı siteyi kutuçuğa girdiğimizde diğer çeviri kutucuğuna aynı şekilde düşerdi ama oradan linke tıkladında yasaklı siteyi googl/ceviri üzerinden açardı. O açığı kapattı şimdi Google, Vavoo için birebir yöntemdi. Bağlantıyı da yavaşlatmazdı. Bu bir yöntemdir, belki sana ilham verir. Sana Vavoo ve TFF ile arandaki savaşta başarılar dilerim. :)

Olmuyor hocam sizde oyle gozukuyor baska cihazda yada gizli sekmede dene olmicak proxy sitesi sifirliyor cozum bulamadim ona bi kere girdiginde browser gecmisinde kaldigi icin bi sure oyle oluyor ama linki baskansina falan versen olmicak
Anladım.

Bunu dener misiniz peki? Yine aynı şey olabilir ama denemekten zarar gelmez sanırım.

Anladım.

Bunu dener misiniz peki? Yine aynı şey olabilir ama denemekten zarar gelmez sanırım.

Linke gidiyor ama kanal donup duruyor bunlarin cogunu denedim en iyisi benim soyledigim hizli cok iyi ama onuda her defasinda manul olarak gitmen lazim direk o linkden gide bilirsek gurupdaki insanlarda yararlanardi

The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Pek saglikli calismiyor, bir kere sorunsuz calisti ve sonraki denemelerimde hep error verdi.

HTTP:
usta tarayicimdan drek giriyo sikintisiz ama daha kanal acamadim hatta kanal linkinide boyle veriyor

Hiç uğraşmayın.Birde bunu deneyin açılan sayfadaki boşluğa sadece kool.to yazın sağ üst köşeden Turkey seçin..Keyifli izlemeler...

Edit: yada direk url izleyebilirsiniz

Son düzenleme:
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported. hatası alıyorum nası çöebilirimm

Geri