Öneri Vpnsiz Proxsiz vavoo izle

Laptop emulatörde Televizo ya vavoo.m3u.txt dosyasını direk ekledim vpn li vpn siz çalıştıramadım kanal listesi geliyor ama yayın yok.Bu sefer dosya uzantısı txt yi silerek vavoo.m3u olarak ekledim vpn li vpn siz çalıştıramadım kanal listesi geliyor ama yine yayın yok.Tek seçenek ISS olabilir diye düşünüyorum.ISS TTnet sizin servis sağlayıcı nedir ?
Modemini kapat tekrar ac dns falan kullaniyorsan sifirla baska bi engel yoksa calisir televizoda eyer mod surumse orjinal televizo yukle

ttnet açmıyor ve ben ne zaman proxy vavo izlersem diğer sayfalarda çakışma yapıyor modem aç kapat yapmadan düzelmiyor

Modemini kapat tekrar ac dns falan kullaniyorsan sifirla baska bi engel yoksa calisir televizoda eyer mod surumse orjinal televizo yukle

Televizo garaveli.de modlu 1.9.7.44g ,DNS ISS nin ekstra bir dns girmedim,malum CGNAT den dolayı TTnet de ip değştirmekte kolay değil.Televizoyu modsuz kurup modemide resetleyerek tekrar deneyip sonucu paylaşayım.

Maalesef belirttiğin şekilde laptop emulatördeki modsuz televizoda sonrasında televizyonda google cromecast de yüklü televizo da denedim ,çalıştıramadım.TTNet kaynaklı muhtemelen ,ip değişmediği için sanırım.Paylaşım için teşekkürler.

Çok ilginç php sunucunu oluşturduğunda wuffy playerda oynatmıyor tarayıcıda oynatıyor. Furkanın verdiği sunucu ile wuffy playerda oynatiyorsun tarayicida oynamıyor yayın. Var mı bunun Bi çözümü.

Ekli dosyalar

• Saku555.rar
    215.8 KB · Görüntüleme: 52
Selam bazi cimri arkadaşlar bu kodu bana eskiden 7 -8 bin tl satiyordu şimdi kendim cozdum dilerseniz proxy ekleye bilir kendi isminize cevire bilirsiniz m3u8leri yada direk orjinal haliyle izleye bilirsiniz aşağıda php kodunu vericem isteyen oyle istemeyen direk m3u ala bilir. Php sonunda ki txt yazisini silin.. her kes kullana bilir uygulamasinda da. insAllah kimse kimsenin m3ularin çalmaz artik . Php yuzerinden su sekilde calistira bilirsiniz . siteniz/Rokkr.php?id=22330664333ebb4acbb6ab m3u dosyasindada tum dunya id seklinde m3ular var bunlar vpn istemez ama yinede turkiyede kacak yayin engeli var deneyin. Bazi kanallar calişmaya bilir oda vavoonun sorunu. Her kese helal etdim emeğimi.
Çok teşekkür ediyorum kardeşime. Allahim razı olsun inşallah

Geri