İndirim🔥🔥🔥 Voit Goldstar New Koşu Bandı 20.500 TL (%59 İndirim+12 Taksit)🔥

Ranforth

Üye
Konular
23
Biraz kilo vermem lazım, kondisyonumu arttırmam lazım ama zamanım yok diyenler için efsane bir fırsatla sizlerleyim

%59 indirim ve 12 taksite kadar taksit imkanıyla Voit Koşu Bandı sadece 20.500 TL

Hem marka hem de ürün iyidir her eve bir tane lazım kaçırmayın.

1763811929777.png

Sanırım 10 yıl ya da daha fazlası aktif olarak benzer modelini kullandım. Artı ve eksilerini yazayım
-Ürün Voit marka ama bildiğin PRC, tabi iyilerinden
-3-5km yürüyüş hızı için güzel, 7+ için çok ses yapıyor, ped, mat kurtarmıyor
-Servis ilgili, bilgisiz. Kart değişecek ağğbee, başka sözleri yok, oysa cihazın yılda bir tozunu alırsanız arıza filan vermez. Kart da arızalı değildir, söküp bağlantıları temizleyin geçer.
-İlk kurulumu mutlaka servise yaptırın, benim cihaz kutusundan kırık çıktı, değişim yapıldı
-Cihazın kalkış akımı yüksek, ya direkt prize takın, ya da yüksek amperli, kaliteli bir uzatma kablosu kullanın
-Taşıması, saklaması kolay değil, sadece yürüyüş, düşük tempo koşular için kullanılacaksa daha pratik ürünler alınabilir.
-1 saat sonrası dinlendirin diyor kitapta, 4-5 saat nonstop çok kullandım, sorun yaşamadım
-Heves için alınmaz, ben şu an sabah akşam dışarıda yürüyüşe çıkıyorum, yaz, kış. Daha keyifli. Ama muhit spora uygun değilse alınabilir
-İkinci eli neredeyse yok, ben hurdacıya verdim üç kuruşa.

Geri