VODAFONE MOBİL HIZ REZALETİ

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
200
Şu an olduğu gibi her elektrik kesintisinde mağdur olduğum duruma bakın.. Taş devrinde bile eminim daha hızlıydı 😀

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @Adnan K.
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241207-220936.jpg
    Screenshot_20241207-220936.jpg
    339.4 KB · Görüntüleme: 82
Moderatör tarafında düzenlendi:
1 ay önce aynı sorunları bende yaşıyordum Tt geçiş yaptım sonuç 120 130 arası değişiyor 😅
Screenshot 2024 12 08 01 04 59 227 comandroidchrome

Şu an olduğu gibi her elektrik kesintisinde mağdur olduğum duruma bakın.. Taş devrinde bile eminim daha hızlıydı 😀
Geçtiğimiz hafta bulunduğum bölgede de bir kaç gün akşam aynı saatlerde elektrik kesintisi olmuştu.ne yazıkki Hattım Turkcell olmasına rağmen youtube üstünde 144p video zor açabildim. gerisini siz düşünün.

Doğrudur, inanırım. Kardeşim önceki görev yerinde üç hat arasında gitti geldi. Hiçbiri tatmin etmedi çekim alanı ve hız olarak. Yüksek ücretlerine rağmen Turkcell'de bile 1-2 mbps maksimum hız alıyordu. Şu anda hepimiz TT'ye geçtik tabi. Arkamızda askeriye olduğu için şu anki çekim ve hızda etkileri var onu biliyorum. Bir anda hat mat hak getire de olabilir duruma göre ;)) Tek başımıza emniyet olarak olsaydık pek bir faydasını göremeyecektik zira ev interneti altyapısı bile kendi kendini anca idare eder durumda.

Yetiyor bana hızı.Giresun merkezdeyim.Benim birde vodafonun taşınabilir internetim var.Önceki çalıştığım şehirde işyerinde kullanmak için almıştım.Ayrılınca oradan kapatacaktım.Vodafondakiler… Abi böyle internet kapatılırmı,kimse alamıyor bunu ömür boyu kapatma dediler🤔🤔🤔Sonra baktım yeni taşınabilir internet hatları 1000-1500 civarı.350 ödüyorlar kayınpedere verdim köydeki evlerinde internet ihtimali hiç yok.15 mb lik ama 70 le bağlanıyoruz.Ben çok memnunum vodafondan.Sahildede fiberleri var o daha kötü.Hiç sesimi çıkartmıyorum bizimki 15 mb likti diye🤣

Yetiyor bana hızı.Giresun merkezdeyim.Benim birde vodafonun taşınabilir internetim var.Önceki çalıştığım şehirde işyerinde kullanmak için almıştım.Ayrılınca oradan kapatacaktım.Vodafondakiler… Abi böyle internet kapatılırmı,kimse alamıyor bunu ömür boyu kapatma dediler🤔🤔🤔Sonra baktım yeni taşınabilir internet hatları 1000-1500 civarı.350 ödüyorlar kayınpedere verdim köydeki evlerinde internet ihtimali hiç yok.15 mb lik ama 70 le bağlanıyoruz.Ben çok memnunum vodafondan.Sahildede fiberleri var o daha kötü.Hiç sesimi çıkartmıyorum bizimki 15 mb likti diye🤣

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241208_022525_Speedtest.jpg
    Screenshot_20241208_022525_Speedtest.jpg
    172.8 KB · Görüntüleme: 10
Vodafone mobilde aldığım hız gayet iyi. Ama ev internetinde aynı şeyi söylemek mümkün değil tabi.

IMG 4370

Konum, altyapı vb bir sürü etken oluyor. Fakat işin özünde üzen tarafı ödenen paralara karşı vaat edilen hizmeti alamamak ve çözüm olarak sadece kapat/aç yaptıran bir temsilciyle muhatap olmak.

Ekran grnts 2025 01 14 214403
İzmir/Yeşilyurt'ta 100Mbps hıza karşılık benim aldığım hız işte bu aslında fena değil sonuçta Fiber kullanmıyorum ama tek sıkıntı sürekli kopmalar yaşıyorum

Umarım artık bir çözüm sunabilirler. 6 Mayıs'ta Vodafone ev internetine başvurdum. 50 Mbps hız yazıyordu ama asla 10 Mbps hızın üstüne çıkmadı. Son bir haftadır hız testi yaptığımda 2 Mbps hızın üstüne bile çıkmıyor.

Kaç defa aradım, her defasında bir şeyler yapıldı ama sorunum halen çözülmedi. Sürekli kesiliyor, donuyor, yavaş. Video izlenmiyor, oyun oynanmıyor. 10 MB dosya bile 10 dakikada iniyor. Böyle bir şey görmedim.

Eğer hizmet veremiyorsanız iptal edin. Cayma bedeli olmadan rahat bir nefes alalım. İptal etmiyorsanız da gereken çalışmayı yapın ki interneti kullanabilelim. 3 Mbps hızın üstüne çıkamıyorum.

Böyle bir şey görmedim. Asla ilgilenmiyorlar, sürekli geçiştiriyorlar, çözüm sunulmuyor.

1736948220482

Umarım artık bir çözüm sunabilirler. 6 Mayıs'ta Vodafone ev internetine başvurdum. 50 Mbps hız yazıyordu ama asla 10 Mbps hızın üstüne çıkmadı. Son bir haftadır hız testi yaptığımda 2 Mbps hızın üstüne bile çıkmıyor.

Kaç defa aradım, her defasında bir şeyler yapıldı ama sorunum halen çözülmedi. Sürekli kesiliyor, donuyor, yavaş. Video izlenmiyor, oyun oynanmıyor. 10 MB dosya bile 10 dakikada iniyor. Böyle bir şey görmedim.

Eğer hizmet veremiyorsanız iptal edin. Cayma bedeli olmadan rahat bir nefes alalım. İptal etmiyorsanız da gereken çalışmayı yapın ki interneti kullanabilelim. 3 Mbps hızın üstüne çıkamıyorum.

Böyle bir şey görmedim. Asla ilgilenmiyorlar, sürekli geçiştiriyorlar, çözüm sunulmuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 3028
Ben iptal edip süperonline'a geçeyim dedim ama açık port olmadığından geçiş yapamadım, iptal edip geçeyim desem ya benden önce bir başkası port'u kaparsa diye korktum yine yeniledim mecburen

Geri