Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vivo telefon markası değil miydiMerkezi yayın yönetimi
Kullanıcı müdahalesi yok
Stabil ve hızlı altyapı
Düzenli kanal & kategori yapısı
Android TV ve TV Box uyumlu
İsteyenler özelden yazabilir
İyi geceler nurdan yazdm ama APK adresi versa rica etsem gönderir misinMerkezi yayın yönetimi
Kullanıcı müdahalesi yok
Stabil ve hızlı altyapı
Emeğine sağlık deneyebilirmiyizMerkezi yayın yönetimi
Kullanıcı müdahalesi yok
Stabil ve hızlı altyapı
Sanırım öyleymiş de kulağa hoş geliyor diye kullandım ama x de var bizde ayrı olarakVivo telefon markası değil miydi![]()
PC Android ise yükler kullanırsın link olarak vermiyoruzPC de açılabiliyor mu? m3u linki var mı mesela
Sorun yok cok guzel emegine saglik link ilk basta vpn istiyor indimek icin ama apk guzelArkadaşlar birkaç arkadaşımız yayın açmıyor diye bana iletmiş ama şöyle bir açıklama yapayım kullanmış olduğunuz internet altyapısına bağlı olarak yayınlar açmayabilir ayrıca kullandığımız yayınlar bağlantılı yayınlar olduğu için uydu gibi hemen açılmasını beklemeyin kaç saniye bekleyin zaten açıldığını görürsünüz.
hocam hatılarsın tek tek deneme yapmıstık ben soyledım sen ılgılenmıstın 20 aralıktan bu yana gayet stabıl apk eyv tek ıstegım brızcıkspr gıbı cunku bırazcık playerı gayet uyumlu sanırım altyapıya yayınların her altyapıya uyum saglaması musabaka zamanlarında bıle baska hıc bır sorunum yokArkadaşlar birkaç arkadaşımız yayın açmıyor diye bana iletmiş ama şöyle bir açıklama yapayım kullanmış olduğunuz internet altyapısına bağlı olarak yayınlar açmayabilir ayrıca kullandığımız yayınlar bağlantılı yayınlar olduğu için uydu gibi hemen açılmasını beklemeyin kaç saniye bekleyin zaten açıldığını görürsünüz.
Nasıl ulaşılıyor? Anlayamadım. Link yok. Ücretli bir sistem mi?PC Android ise yükler kullanırsın link olarak vermiyoruz
Hatırladım profili ara sıra paylaşıyorum ki kullanmak isteyen arkadaşlar ücretsiz şekilde kullanabilsin diyehocam hatılarsın tek tek deneme yapmıstık ben soyledım sen ılgılenmıstın 20 aralıktan bu yana gayet stabıl apk eyv tek ıstegım brızcıkspr gıbı cunku bırazcık playerı gayet uyumlu sanırım altyapıya yayınların her altyapıya uyum saglaması musabaka zamanlarında bıle baska hıc bır sorunum yok