Video IP Decoder ile, iptv linkleri, m3U listelerini tek ekranda Mozaik görüntü olarak izleme uygulaması.

Konular
8
Medya yayıncılık firmaları, IPTV portal işletmecileri, yerel ağda iptv çalıştıran kurumların teknik görevlileri ve haber ajansları gibi yayıncıların,
kanal akışlarını izleyerek kontrol etmeleri için basit, her bir decoder donanımın bağımsız çalıştığı için de.. güvenli ve programsız bir mozaik ekran oluşturma uygulaması.
✅ 2 dk.lık YouTube video ☞

Son düzenleme:
IPTV kanal linkleri girilerek ..tek ekranda Quad görüntü HDMI SDI VGA CVBS çıkış yapan decoder.
Daha Öncede Buna Benzer Bir Konu Açılmış.Diğer Konudan,Farkı,Nedir?
Daha Öncede Açmış,Olduğunuz,Konudan,Paylaşsanız,Devam Etseniz,Olmazmıydı?
Bunun İçin Ayrı,Konu,Açmaya,Gerek,Varmıydı?
Sayın Kargo75 ; daha önceki paylaşımda sadece dekoder incelemesi vardı. 4 dekoderin birleştirilerek tek ekranda 16'lı mozaik ekran konusu yoktu.
Bunu bende atölyede dün, bir ajansın işiyle uğraşırken farkettim ve gerçekleştirerek '' Mozaik Ekran '' işi olarak gördüğünüz gibi 2 dk.lık kısa video olarak forumun ilgili bölümüne koydum. Eğer forum için.. sakıncalı bir durum olduysa? forum yöneticileri, moderatörleri.. onların en uygun gördüğü bölümde birleştirebilir ..diye düşünüyorum.

Sayın Kargo75 ; daha önceki paylaşımda sadece dekoder incelemesi vardı. 4 dekoderin birleştirilerek tek ekranda 16'lı mozaik ekran konusu yoktu.
Bunu bende atölyede dün, bir ajansın işiyle uğraşırken farkettim ve gerçekleştirerek '' Mozaik Ekran '' işi olarak gördüğünüz gibi 2 dk.lık kısa video olarak forumun ilgili bölümüne koydum. Eğer forum için.. sakıncalı bir durum olduysa? forum yöneticileri, moderatörleri.. onların en uygun gördüğü bölümde birleştirebilir ..diye düşünüyorum.
Eyvallah Hocam Burda Hepimizin Amacı Bir.Birbirimize Yardımcı Olmaya Calışıyoruz.
Burada, Her Görüşede Saygımız, Var.Hayırlı Cumalar.

Yazılı uyarı bile yapmadan direkt ceza verip geçiyorlar hocam sanırsın askeri sistem.

Geri