Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu sadeleştirilmiş hali
h ttp://tinyurl.com/39fduxs9
Bunlarda geniş hali
h ttp://tr-14.cdn.zerocdn.com/victory-iptv-1.m3u
h ttp://tr-14.cdn.zerocdn.com/victory-iptv-2.m3u
(h ttp:// deki boşluğu silerek ekleyeceksiniz.Link olarak gözükmemesi için böyle atıyorumtese
Sade hali daha güzel sonuçta çoğu mor paket için kullanıyor hatta sadece mor paketten olsa daha bi iyi olur sankiDiğer
Diğerleride çalışıyor,orjinali onlar zaten.Ama gereksiz birsürü kategori olduğu için temizleyip attım kısa linktekini.
Teşekkürler kralSadece mor
h ttps://tinyurl.com/yvhftb3p
vpn mi gerekliBu sadeleştirilmiş hali
Bunlarda geniş hali
(h ttp:// deki boşluğu silerek ekleyeceksiniz.Link olarak gözükmemesi için böyle atıyorum)
xtream kodları gerekli sunucu url var diger bilgiler yok bu listede ondan dolayıHocam bunu nasıl kullaniyoruz xtream player kullaniyorum.Yapamadim bir türlü
Emeğinize sağlık...Bu sadeleştirilmiş hali
Bunlarda geniş hali
(h ttp:// deki boşluğu silerek ekleyeceksiniz.Link olarak gözükmemesi için böyle atıyorum)
Tşkler hocam emeğine sağlık var ol.Bu sadeleştirilmiş hali
Bunlarda geniş hali
Baskan eline sağlık ulusallar haber kanalalrındahil çalısıyor teşekkür ederim geçiçimi yoksa kanal gititğinde güncellenecek mi , bana mor paket şart değiş turksat kaanlları olsun yeterh ttp://tinyurl.com/39fduxs9
teşekkürler emeğine sağlıkBu sadeleştirilmiş hali
Bunlarda geniş hali
Emeğine sağlıkBu sadeleştirilmiş hali
Bunlarda geniş hali
Paylaşımı sildim merak etmeyin,donmaz artık...Baskan bazen kanallar donuyır ulusal bilgin olsun
Paylaşımınız güzeldi Sezer Kardeş bendede hiç bir donma olmadı ama insanlar %100 Mükemmeliyet arıyorlar. Cihaz,İnternet hızı,Player bir çok etken yayın kalitesinde rol oynuyor.Paylaşımı sildim merak etmeyin,donmaz artık...
Ücretliymiş gibi kalite sorgusuna başlıyorlar.Bende ücretli var o bile düzgün çalışmıyor.Paylasıp geçiyorum bana ne çalısmasından,bizde internetten buluyoruz sonucta bunları.O yüzden gerek yok paylaşmaya.Oturup kenardan takip etmek en güzeli.Paylaşımınız güzeldi Sezer Kardeş bendede hiç bir donma olmadı ama insanlar %100 Mükemmeliyet arıyorlar. Cihaz,İnternet hızı,Player bir çok etken yayın kalitesinde rol oynuyor.