Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynı dert bende de var. Mağazaya süpürge almaya gittik zorla birde vestel tv sattılar. Aldıktan 1 ay sonra bütün güncellemeler kesildi. yazılımsal destek hiç bulamadım olanlarda çok eski. Bence en iyi çözüm bir tane mi tv stick yada güzel bir box cihaz alıp monitör niyetine kullanmak.Merhaba bizde smart tv var vestel android tvye yüklediğim apkları bişekilde smart tvyede yüklemenin bir yolu yokmu
Çok kötü gercekten bitane uygulama mağazası var leş gibi hiçbişey yokBendede var vestel malesef apk eklenemiyor. Sadece bir forumda netflix kurulduğunu okumuştum.
Apk android işletim sistemli cihazlar içindir. Smart tv'ler için uygun değil. Smart cihazlara android box ile apk kullanımı yapabilirsiniz. Şahsen TV android olsa ne olur olmasa ne olur bugün Android box cihazları çok daha verimlidir. Mesela ben bir ara sadece paneli olan bomboş TV aradım bulamadım. Mecbur gittim android olan bir cihaz aldım ama android olması beni hiç alakadar etmiyor çünkü box cihazım olmazsa olmaz. Hatta şehir dışına çıkacaksam yanımda bile götürüyorum. İyi forumlar.Merhaba bizde smart tv var vestel android tvye yüklediğim apkları bişekilde smart tvyede yüklemenin bir yolu yokmu
Smart diyorsun dayı..Ben 48 yaşındayım smart çocukluğumun teknolojisi.Lütfen diyorum..Lambalı radyodan tv izleyebilirmiyim diyorsunuz şu an.Tv box almak zorundasınız.Smart tv diye bir teknolojimi kaldı?Merhaba bizde smart tv var vestel android tvye yüklediğim apkları bişekilde smart tvyede yüklemenin bir yolu yokmu
Bendede var vestel malesef apk eklenemiyor. Sadece bir forumda netflix kurulduğunu okumuştum.
Kesinlikle katılıyorum. Smart yada android bir TV android box yerini tutmazApk android işletim sistemli cihazlar içindir. Smart tv'ler için uygun değil. Smart cihazlara android box ile apk kullanımı yapabilirsiniz. Şahsen TV android olsa ne olur olmasa ne olur bugün Android box cihazları çok daha verimlidir. Mesela ben bir ara sadece paneli olan bomboş TV aradım bulamadım. Mecbur gittim android olan bir cihaz aldım ama android olması beni hiç alakadar etmiyor çünkü box cihazım olmazsa olmaz. Hatta şehir dışına çıkacaksam yanımda bile götürüyorum. İyi forumlar.
Napalım kanka allah allah kolaysa ver para alayım ozaman tvbox napalim evde bu var para buna yettiSmart diyorsun dayı..Ben 48 yaşındayım smart çocukluğumun teknolojisi.Lütfen diyorum..Lambalı radyodan tv izleyebilirmiyim diyorsunuz şu an.Tv box almak zorundasınız.Smart tv diye bir teknolojimi kaldı?