Ventusky Hava Tahmini

Konular
15
Uygulamanın sahibi değilim ama .. En iyi hava tahmini yapan ve çok güzel görsellerle destekleyen uygulamadır kendisi. :) ben üstüne uygulama görmedim ...
Modyolo güvenilirdir

Premium.

Apkmody de güvenilirdir.

Benim telde apkmody deki premium yüklü.

normalde hava tahmini uygulamalarını sevmem ama
bu uygulama çok hoşuma gidiyor. lokasyon izni istiyor ama vermeseniz de olur (isterseniz izin verebilirsiniz ben konumu seçerek yapıyorum) ayrıca opensource bir uygulama. denemenizi tavsiye ederim.

Modlu apkları kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

2 senedir kullanıyorum mod ' lu apk. Ventusky. Herhangi bir problem yaşamadım. Apk proğramlama dilinden anlayan biri olarak sizlere şunu söyleyebilirim. Bankacılık vs bilgilerinize uygulama değil .. Herhangi bir mesajla bile phising yontemine gerek kalmadan rat dosyası ile virüs yuklenebiliyor. Yani yapmak isteyen insan herhangi bir resmin icine bile rat i koyabilir. Uygulamaya gelene kadar.... android sadece rat avina açık.. İos lar degil tabi. Yani o akıllı telefonu elinize aldiginizda bile tum bilgileriniz tehlike altinda.. Ama böyle yasamaya devam ederseniz .. Erken yasta gideriz .. Stres in kalp sagligi uzerindeki etkilerini yazmayalim.. :)) hayati yasamak lazim .. Tabiki tedbiri elden birakmamak gerek... Mesela kullandiginiz cloudstream rec .. Kurarken yuz kere dusunun bence.d log çekmeyi bot ile yapiyorlar .. Yani .. İşin ucu çoktan kaçtı.. Panellerde oturdugum kanepenin markasi yazmiyor sadece.

Geri