sezonfinalim
Üye
- Konular
- 2
Merhaba dostlar, vdsl alt yapıya en iyi ve uygun bir modem almak istiyorum 2 katta kullanılacak wifi çoğaltıcım var. Hangi modemi tavsiye edersiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler ederim, inceleyeceğimşunları bir inceleyebilirsiniz
TP-Link Archer VR300 / VR400
ASUS DSL-AC51 / AC55U
Zyxel VMG3625-T50B
Teşekkürler ederim,
Keenetic birde diğerleriMerhaba dostlar, vdsl alt yapıya en iyi ve uygun bir modem almak istiyorum 2 katta kullanılacak wifi çoğaltıcım var. Hangi modemi tavsiye edersiniz.
TP link modem ler in mercedes i tavsiye ederim...Merhaba dostlar, vdsl alt yapıya en iyi ve uygun bir modem almak istiyorum 2 katta kullanılacak wifi çoğaltıcım var. Hangi modemi tavsiye edersiniz.
Aslın şu şekilde düşünün, elinizde bir cihaz var ve bu cihaz ile birlikte klasik modemlerin yerine bir çok kullanım senaryosu var, amaç internete bağlanmaktan ziyade, daha konforlu, daha fazla şeyler yapabilmek. Keenetic burda yazılımıyla öne çıkan cihazlar sundu sunuyor, alternatifleri var ancak kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişiyor.Belki 20-25 senedir modem kullanıyorum, keenetic modem hiç kullanmadım, hiç de stabilite vs sorunları yaşamadım. Biraz abartı ve fanlık var keenetic kullanıcılarında
Keenetic modemleri hep tavsiye ederim. Çok modem kullandım bu kadar ayrıntılısı ve güncellme veren bir marka görmedimMerhaba dostlar, vdsl alt yapıya en iyi ve uygun bir modem almak istiyorum 2 katta kullanılacak wifi çoğaltıcım var. Hangi modemi tavsiye edersiniz.
Tp Link Archer VR 300 Kullaniyorum Tp Linkden Cok MemnunumKeenetic daha cok yazilim ve ag yonetici acisindan onde olabilir fakat Zyxel donanim ve kullandigi broadcom islemci hat uyumlulugu ve stabilite icin daha verimli keenetic mediatek kullaniyor. karar tabi sizlerin ama benim onceligim stabilite ve donanim keenetic benim gozumda makyajli sarisin gibi.