TheLastOne
Müdavim
Cs denediniz mi?
Çalışıyor mobilde VLC üzerinde yayınlar aktif .. worker sana aitse umarım uzun soluklu olur . teşekkürlerBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Doğrusu bu /turkey.m3u yazıp ilk önce m3u dosyasını indirip denemelisin.![]()
Evet bana ait, 1 aydır kod da değişiklik yapmadım çalışıyor şuana kadar. Siteyle ilgili bir değişiklik olursa m3u bağlantı API si veya token yapısıyla ilgili yine yaparım sorun degil. iyi kullanımlarÇalışıyor mobilde VLC üzerinde yayınlar aktif .. worker sana aitse umarım uzun soluklu olur . teşekkürler![]()
Bu linkteki başlık kaldırılmış olabilir, repo kısa adını yazmanız mümkün mü?Cloudstream'den izlemek isteyenler icin resimli anlatim yaptim konuya bakabilirsiniz
Link çalışıyor hocam ana sayfada konu gözüküyorBu linkteki başlık kaldırılmış olabilir, repo kısa adını yazmanız mümkün mü?
Bu linkteki başlık kaldırılmış olabilir, repo kısa adını yazmanız mümkün mü?
Link çalışıyor hocam ana sayfada konu gözüküyor
Konu 'Cloudstream'den Vavoo Yayınlarını İzleme Resimli Anlatım'
Ne yazık ki bende hala link gata veriyor. Ana sayfada da böyle bir başlık görünmüyorLink çalışıyor hocam ana sayfada konu gözüküyor
Rütbe sistemi, puanlama usulüne göre işlemektedir. Attığınız mesaj ve aldığınız beğeniye göre puanınız profilinize eklenir. Rütbe kazanmak için boş mesaj atmak işe yaramamaktadır. Faydalı içerik sunan herkes beğeni alır. Faydalı içerikler sayesinde puan kazanılır ve rütbe hak edilir.
RÜTBELER ve ÖZELLİKLERİ
ÜYE
Klasik başlıca forum işlemlerini yapabilir. Ek özellikleri yoktur.
Cevaplarını-konularını 120 dk. sınırlama ile düzenleyebilir.
PAYLAŞIMCI
(Gereklilik: 50 mesaj + 10 puan)
-Farkedilir mavi renk rütbe
-İmza oluşturabilir (Temel düzey)
-Önek’leri...
- AKYOL
- Cevaplar: 0
- Forum: Forum Hakkında
Rutbeniz yetmiyormus konuyu görmek için sanırım.Bu linkteki başlık kaldırılmış olabilir, repo kısa adını yazmanız mümkün mü?
Birkac mesaj atıp konulara mesaj rutbenizi yukseltin konuya girebilirsiniz özelden repo linkini size atacağımNe yazık ki bende hala link gata veriyor. Ana sayfada da böyle bir başlık görünmüyor
Ah tamam, 5-6 mesajım kalmışBirkac mesaj atıp konulara mesaj rutbenizi yukseltin konuya girebilirsiniz özelden repo linkini size atacağım
Evet vavoo sahibi Türktür benim bildiğim İsviçre yaşıyor
Rütbemiz yeterse biz de bakarız umarımLink çalışıyor hocam ana sayfada konu gözüküyor
Hocam birkaç mesaj yazın girersinizRütbemiz yeterse biz de bakarız umarım![]()
Kaç mesaj gerekiyor acaba.Hocam birkaç mesaj yazın girersiniz
44 tane lazım sanaKaç mesaj gerekiyor acaba.![]()
Amacı dışındaki mesajlar silinir bilginiz olsunKaç mesaj gerekiyor acaba.![]()
bi süre calisiyo sonra kapatiyolar. Token koymuslar vypn adresine baglikendi yaptıgım uygulamamda bağlı oldugu sunucuda kanallar çalışmıyor.ama pc de telde vs çalısıyor.acaba sunucunun ip adresinimi engellediler