Vavoo Yayınlarına Önlem mi Aldı

Cloudstreamdede izleniyor reposu var kurun sadece almanya sunucusu olan bir vpn yeter repoyu ekleyin sonra cloudstreamden çıkış yapın almanyaya baglanin cloudstream girin kanallar açılıyor bir sürü yolu var vavoo izlemenin hic birsey yapmıyorsanız Güneş Tv kendini guncelliyor sürekli dediği gibi kurun geçin

Cloudstreamdede izleniyor reposu var kurun sadece almanya sunucusu olan bir vpn yeter repoyu ekleyin sonra cloudstreamden çıkış yapın almanyaya baglanin cloudstream girin kanallar açılıyor bir sürü yolu var vavoo izlemenin hic birsey yapmıyorsanız Güneş Tv kendini guncelliyor sürekli dediği gibi kurun geçin
Repoyu eklemek için hangi kısa kodu vermem lazım?

Cloudstream nedir?

Cloudstream nedir?
Cloudstream mobil ve box cihazlar için depo eklenebilen ozellestirilebilen bir uygulama. Forumda nasıl kullanılacağına dair konular var

ya allahini seven yardimci olsa bana... sabahtan beri vavoo sorununu cözmeye calisiyorum. NordVPN ile Isvicre, Almanya, Amerika Ülkelerini denedim yinede bi süre sonra arkadasin yolladigi siyah ekran geliyor. Bazen bi yarim saat sonra bazen direk geliyo. Kendi M3U listem var cloudflare workers ile calisiyor. Normalde Televizo uygulamasini kullaniyorum simdi Kodi indirdim Michaz Reposunuda indirdim ordada calismiyo ayni problem. Bi sekilde bu vypn tarayicidan baglandi gibi göstermek lazim iptv playerlere ama nasil. Kafayi yicem gercekten 5-6 saattir bununla ugrasiyorum.

az önce bitirdigim betigi bir deneyin calisiyor mu.🧐

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri