VAVOO Türkiye Kanalları Direkt Tıkla İzle ! VPN GEREKTİRMEZ

Polemik ne alaka güzel kardeşim. Durumu izah ediyorum. Ortada su istimal falan yok. Neyse sitenin kodlarından border-radius: 95px; yaparsan insanlar kumanda ile zap yapabilir.
Gidip siteyi bir uygulamaya eklemeyeceğim için yapmama gerek yok, yakında m3u olarak, otomatik yenileyen liste ve tüm ülkeler ile paylaşacağım zaten.

bir öneri

m3u evde kullandıgımız ıcın sıralaması

sinema
ulusal
haber
spor
muzik
gerisi sana kalmış

şekilde sıralarmısın?

örnek sıralama tv+ olabilir.

chrome opera brave hiç birinde açılmadı
edit: bilgisayardan açtı :(

Link mükemmel çalışıyor. Teşekkürler. Görüntü kalitesi çok güzel

bu arkadaşta tam forumdan biriyle tartışıp siteyi kapatacak tip var,uzun vadeli olacağını sanmıyorum ama şu haliyle iş görür tşk.

Bilgin sky da açıldı vavoo.to da içinde telegramdan indirip deneyimliye bilirsiniz

bir öneri

m3u evde kullandıgımız ıcın sıralaması

sinema
ulusal
haber
spor
muzik
gerisi sana kalmış

şekilde sıralarmısın?

örnek sıralama tv+ olabilir.
Hocam şöyle bir problem var toplam 1200 kanal var, vavoo da linkler aktif kanallar anlık değişiklik gösteriyor bunları tek tek kategorize etmek mümkün değil

chrome opera brave hiç birinde açılmadı
edit: bilgisayardan açtı :(
Screenshot 2025 01 14 00 30 42 493 comandroidchrome
Muhtemelen sorun sizin cihazda hocam mobilde chrome ile açılıyor. Chrome güncellemesi varsa bi güncelleme yapın öyle deneyin her ne kadar alakası olmasada denemekten zarar gelmez.

bu arkadaşta tam forumdan biriyle tartışıp siteyi kapatacak tip var,uzun vadeli olacağını sanmıyorum ama şu haliyle iş görür tşk.
Kimse bir şeyi su istimal etmediği sürece kapatma gibi bir durum olmaz :) Ön yargılı olmayalım lütfen öyle bir topun içinde olsam gelip burada konuda açmazdım üstelik bir gelir de elde etmiyor iken. Sunucunun 1 yıllık ücreti ödendi 1 yıl açık kalacak

Konuyu görüntüleyenler

Geri