tayfun
Üye
- Konular
- 8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Birşey daha öğrenmiş oldum sayende tekrar tekrar teşekkür ederim.Bu kırpılmış liste hocam, 1200 kanal var normaldelakin m3u8 olarak eklerken sorun çıkartmaz merak etmeyin
Ortak projeydi hocam evet@ankaphoe eline sağlık gerçekten çok iyi! ama bir şeyi sormadan edemedim. acaba böyle tek liste değil de kategoriler altında listelenemez miydi? sadece soruyorum ''bunu bulduğuna dua et'' desende olur
bu arada anka uygulaması da sana mı aitti acaba?
ankayı çok severdim canlı yayını geri sarıp izlemek çok iyiydi.. neyse artık nasılsa aramızdasın. yenisini yaparsın artık.Ortak projeydi hocam evet, Kategori işi zor onu vavoo da kategori yok zaten
Bundle da aynı mantık da çalışıyor hocam bir farkı yokEline emeğine saglik allah razı olsun reisim kaçgündür vavoo ariyorum yalniz bişey sorucam bunu m3u8 diyilde bundle yapsan m3u8 linkleri cabuk patates oluyor genelde
Vpn, reklam engelleyici dns var ise kaldırın.bende çalışmıyor neden acaba
Kanalları alfabetik yapabilir misinizVpn, reklam engelleyici dns var ise kaldırın.
Güncel liste çekiyor vavoo dan mümkün değil, Arama dan direkt istediğiniz kanalı arayabilirsiniz.Kanalları alfabetik yapabilir misiniz
O gün forumda konuyu okusaydın su istimal olmadığını görürdün. Normalde izleyici modundaydım. Modladığım uygulama Tripe girip kapatınca insanlar hafta sonu mağdur olmasın diye,yine burdakilere sorarak isterseniz uygulama olarak yapayım tvden rahat izleyin dedim yap dediler bende app24 hızlıca uygulamayı yaptım. Hatta girişte app24 otomatik reklam çıkartıyor diye kendi yaptığım uygulamayı modlayıp paylaştım. Hatta konuyu burdan bir arkadaşın bulduğu siteyi apk yaptım diye açtım.Senin bunu başka bir foruma özel yaptığını ben bilmiyordum. Linkini paylaşan arkadaşın da bildiğini sanmıyorum.Konunun altına rahatsızlığını dile getireseydin yada dm atsaydın zaten kaldırırdım. Buna bir açıklık getirelim.Herkese Merhaba ;
Biliyorsunuz ki bir süre önce yaptığım sistemi bir kaç arkadaş su istimal etme üzerine hareketlerde bulundu. Fark ettim ki burada da bir çok insan bu sistemi kullanmak istiyor.
Sistemi tekrar aktif ediyorum, Sizin de kullanabilmeniz açısından. Bir kaç gün içinde m3u8 listesi olarak da paylaşım yapacağım ve listeler kendini otomatik güncelleyecek. Tüm dünya kanalları da olacak.
Yayınların nereye gittiğini hangi platform üzerinden bağlanıldığını görüyorum. Yaptığınız saçma uygulamalara eklerseniz kapatırım. Arkaplan da işleyen sunucunun maliyetini siz ödemiyorsunuz. Beni useragent,referer vb şeyler koymak ile uğraştırmayın lütfen. Direkt yayın linklerini alıp eklemeye kalksanız dahi görüyorum yayın yerine ekranda kocaman bir hakaret görmek istemiyorsanız ve uygulamanızı kullanan kullanıcılara rezil olmak istemiyorsanız böyle işlere girmeyin. Velhasıl Kelam gelelim uzun lafın kısasına. Bir teşekkürü çok görmeyin.
Şimdilik izlemeniz için :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Keyifli Seyirler Dilerim,
Ben forumda yer alan konuyu okudum hocam polemik yaratmaya gerek yokO gün forumda konuyu okusaydın su istimal olmadığını görürdün. Normalde izleyici modundaydım. Modladığım uygulama Tripe girip kapatınca insanlar hafta sonu mağdur olmasın diye,yine burdakilere sorarak isterseniz uygulama olarak yapayım tvden rahat izleyin dedim yap dediler bende app24 hızlıca uygulamayı yaptım. Hatta girişte app24 otomatik reklam çıkartıyor diye kendi yaptığım uygulamayı modlayıp paylaştım. Hatta konuyu burdan bir arkadaşın bulduğu siteyi apk yaptım diye açtım.Senin bunu başka bir foruma özel yaptığını ben bilmiyordum. Linkini paylaşan arkadaşın da bildiğini sanmıyorum.Konunun altına rahatsızlığını dile getireseydin yada dm atsaydın zaten kaldırırdım. Buna bir açıklık getirelim.
yine çalışmadı dns vardı kaldırdımVpn, reklam engelleyici dns var ise kaldırın.
Tv için m3u varmıHerkese Merhaba ;
Biliyorsunuz ki bir süre önce yaptığım sistemi bir kaç arkadaş su istimal etme üzerine hareketlerde bulundu. Fark ettim ki burada da bir çok insan bu sistemi kullanmak istiyor.
Sistemi tekrar aktif ediyorum, Sizin de kullanabilmeniz açısından. Bir kaç gün içinde m3u8 listesi olarak da paylaşım yapacağım ve listeler kendini otomatik güncelleyecek. Tüm dünya kanalları da olacak.
Yayınların nereye gittiğini hangi platform üzerinden bağlanıldığını görüyorum. Yaptığınız saçma uygulamalara eklerseniz kapatırım. Arkaplan da işleyen sunucunun maliyetini siz ödemiyorsunuz. Beni useragent,referer vb şeyler koymak ile uğraştırmayın lütfen. Direkt yayın linklerini alıp eklemeye kalksanız dahi görüyorum yayın yerine ekranda kocaman bir hakaret görmek istemiyorsanız ve uygulamanızı kullanan kullanıcılara rezil olmak istemiyorsanız böyle işlere girmeyin. Velhasıl Kelam gelelim uzun lafın kısasına. Bir teşekkürü çok görmeyin.
Şimdilik izlemeniz için :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Keyifli Seyirler Dilerim, </>XByte</>
Polemik ne alaka güzel kardeşim. Durumu izah ediyorum. Ortada su istimal falan yok. Neyse sitenin kodlarından border-radius: 95px; yaparsan insanlar kumanda ile zap yapabilir.Ben forumda yer alan konuyu okudum hocam polemik yaratmaya gerek yokdiğer forum sitesine üye olmadan ve teşekkür butonuna basmadan linki göremez bu da demek oluyor ki bilgisi var. Onu da geçiyorum yorumlar da siteyi yapmanız 5 dakika sürüyordu ben kapatınca yapsaydınız keşke
Daha fazla yazmayın cevap vermeyeceğim çünkü. İyi Forumlar.
Webview sürümünüz ile ilgili de olabilir hocam, Hangi cihazdan deniyorsunuz ?yine çalışmadı dns vardı kaldırdım
iphone safariWebview sürümünüz ile ilgili de olabilir hocam, Hangi cihazdan deniyorsunuz ?
Konuyu okuyun hocamTv için m3u varmı