Vavoo sitesi (VPNsiz)

Site bana ait değildir gayet kullanışlı bir site PHP ile yapılmış

Aramızda nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar varsa anlatırsa çok sevinirim herkes öğrenmiş olur ben çok denedim bir türlü olmadı 🙏

Keyifli seyirler
bunun sahibini biliyorum bir forumda konusmustum free sunucuda oldugu icin yayinlar cok kasilir demisti yoksa bende pars tv ye ekliyecektim musadesi olmadigi icin eklemektem vaz gectim

bunun sahibini biliyorum bir forumda konusmustum free sunucuda oldugu icin yayinlar cok kasilir demisti yoksa bende pars tv ye ekliyecektim musadesi olmadigi icin eklemektem vaz gectim
Yani bunu ücretli sunucu ile yapıyorlar ve donma sorunu yok baktım sahibini bana atabilir misin bu sunucuyu atsın nerden yapmış bende yaparım kısa süre içinde bir planım var da hem site hemde IPTV yapacam herşey hazır sen sunucum yok

Yani bunu ücretli sunucu ile yapıyorlar ve donma sorunu yok baktım sahibini bana atabilir misin bu sunucuyu atsın nerden yapmış bende yaparım kısa süre içinde bir planım var da hem site hemde IPTV yapacam herşey hazır sen sunucum yok
Yapsanada önüne geçerler 1500 kişi gider hemen yapar o sistemde Uçar 3 4 kişi yapıp öyle kullanılmasi en iyisi

Yapsanada önüne geçerler 1500 kişi gider hemen yapar o sistemde Uçar 3 4 kişi yapıp öyle kullanılmasi en iyisi
Benim derdim aslında Vavoo değil PHP nasıl yapılır bir türlü kod doğru yapamadım yapsam ben sitelerden alıp yapacam Vavoo yapan yapmis bende yapıp Vavoonun dikkatini çekersem boşuna yani kısaca benim derdim PHP yapmayı öğrenmek Vavoo umrumda değil daha güzel şeyler var aklımda

Geri