reis seninki goodbyedpi byedpi değil. benim de spoofdpi ile direk sitesi çalışıyor macos'ta. teşekkürlerPC.... W11 ....Chrome....service_install_dnsredir_turkey_alternative4_.... Kablonet.... Üsküdar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
reis seninki goodbyedpi byedpi değil. benim de spoofdpi ile direk sitesi çalışıyor macos'ta. teşekkürlerPC.... W11 ....Chrome....service_install_dnsredir_turkey_alternative4_.... Kablonet.... Üsküdar
Anladım sadece byedpi için sormuşsunuz sanırım bunu. Mesajı okuyunca anlayamamıştım. Ben onu hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama o patr0n'un vavoo bağlantısından alıyorum hepsini ve linkler benim hazırladıklarım otomatik olanlar. Bilgisayarda UrbanVPN ile açabiliyorum Superonline fiber ile.cihazım: tv box
iss'im: kablonet
byedpi ile çalışmayanlar:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.lokke tarayıcıda huhu.to
https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/vavoo.m3u
byedpi ile sadece gpik çalışıyor
aynen sadece byedpi ile soruyorum, zibil gibi modlu vpn var android için ios tarafında zibil gibi ücretsiz vpn var macos'ta da çalışan. Ben macos'ta spoofdpi kullanıyorum çok iyi direk huhu.to sitesini açıyor, hiç bağlantı hızı düşmüyor. Byedpi dışında android'te bir sürü dpi engelleyici var uğraşmak istemedim direk foruma sorayım dedim. teşekkürlerAnladım sadece byedpi için sormuşsunuz sanırım bunu. Mesajı okuyunca anlayamamıştım. Ben onu hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama o patr0n'un vavoo bağlantısından alıyorum hepsini ve linkler benim hazırladıklarım otomatik olanlar. Bilgisayarda UrbanVPN ile açabiliyorum Superonline fiber ile.
Bilgisayar için soruyorsanız ben full sürüm UrbanVPN kullanıyorum farklı ISS de olsa işinize yarayabilir belki, denediniz mi?Arkadaslar vavoo'yu kablonette acan modlu veya modsuz reklamsiz vpn var mi? Octohide reklamli.
benim bilgisayar macos oldugu icin sadece ucretsiz surumunu denemistim. hic donmayan vavoo urban ile internet yavasladigi icin donuyordu. TesekkurlerBilgisayar için soruyorsanız ben full sürüm UrbanVPN kullanıyorum farklı ISS de olsa işinize yarayabilir belki, denediniz mi?