Vavoo sanırım artık çalışmıyor?

Arkadaşlar kendi konuma kendim biraz cevap vereyim , biraz araştırmalardan sonra , yurt dışında olmama rağmen uzun süre kullandıktan sonra vavoo nün kapandığını düşünmüştüm ama VPN le Almanya üzerinden açıldığını farkettim, VPN uğraştırıcı olduğu için şuan Almanya'dan dns adreslerini modeme girerek açıyorum , sanırım bir süre daha böyle izleyeceğiz, sonrası Allah kerim ,
Birde bu vavoo paneli satın alımı yapılıyormu? Bilgisi olan varmı?

cihazım: tv box
iss'im: kablonet

byedpi ile çalışmayanlar:
lokke tarayıcıda huhu.to
https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/vavoo.m3u

byedpi ile sadece gpik çalışıyor
Anladım sadece byedpi için sormuşsunuz sanırım bunu. Mesajı okuyunca anlayamamıştım. Ben onu hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama o patr0n'un vavoo bağlantısından alıyorum hepsini ve linkler benim hazırladıklarım otomatik olanlar. Bilgisayarda UrbanVPN ile açabiliyorum Superonline fiber ile.

Anladım sadece byedpi için sormuşsunuz sanırım bunu. Mesajı okuyunca anlayamamıştım. Ben onu hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama o patr0n'un vavoo bağlantısından alıyorum hepsini ve linkler benim hazırladıklarım otomatik olanlar. Bilgisayarda UrbanVPN ile açabiliyorum Superonline fiber ile.
aynen sadece byedpi ile soruyorum, zibil gibi modlu vpn var android için ios tarafında zibil gibi ücretsiz vpn var macos'ta da çalışan. Ben macos'ta spoofdpi kullanıyorum çok iyi direk huhu.to sitesini açıyor, hiç bağlantı hızı düşmüyor. Byedpi dışında android'te bir sürü dpi engelleyici var uğraşmak istemedim direk foruma sorayım dedim. teşekkürler

Bende çalışıyor ama son zamanlarda Vavoo'da istikrarsız bir durum yaşanıyor. Dün de çalışıyordu ama kasıyordu.

Arkadaslar vavoo'yu kablonette acan modlu veya modsuz reklamsiz vpn var mi? Octohide reklamli.

Arkadaslar vavoo'yu kablonette acan modlu veya modsuz reklamsiz vpn var mi? Octohide reklamli.
Bilgisayar için soruyorsanız ben full sürüm UrbanVPN kullanıyorum farklı ISS de olsa işinize yarayabilir belki, denediniz mi?

Bilgisayar için soruyorsanız ben full sürüm UrbanVPN kullanıyorum farklı ISS de olsa işinize yarayabilir belki, denediniz mi?
benim bilgisayar macos oldugu icin sadece ucretsiz surumunu denemistim. hic donmayan vavoo urban ile internet yavasladigi icin donuyordu. Tesekkurler

ALLAH'ım başka dert vermesin dileğiyle günaydınlar arkadaşlar.
kolay gelsin.

Geri