Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gecen de sabah gidip oglene dogru gelmisti2 gündür vavoo panel çalışmıyor bilgisi olan var mı acaba?
Denedim ama yayın yok şuanmodiminizi kapatin on dakka sonra acin calisiyor
Sorun server kayanklı. Ya bilinçli bir şekilde fişi çekilmiş; ya da geçici bir arıza.Denedim ama yayın yok şuan
Ever arkadaslar tum vavoo lar so an calisiyorServer açıldı muhtemelen bende de açılıyor
Adresi nedir, bir mesajınızda daha gördüm ama anlayamadım hem konuyu hem de bağlantıyı?Latte, ispanyol, pars, patron vavoo m3u'yu byedpi ile calistirabilen var mi?
web üzerinden Bydpi - vavoo çalışıyorLatte, ispanyol, pars, patron vavoo m3u'yu byedpi ile calistirabilen var mi?
sorun sizde ben çalışıyoweb üzerinden Bydpi - vavoo çalışıyor
cihazım: tv boxAdresi nedir, bir mesajınızda daha gördüm ama anlayamadım hem konuyu hem de bağlantıyı?
cihaz, tarayıcı, iss bilgilerini ve byedpi ayarlarını söyler misiniz?web üzerinden Bydpi - vavoo çalışıyor
cihaz, tarayıcı, iss bilgilerini ve byedpi ayarlarını söyler misiniz?sorun sizde ben çalışıyo
PC.... W11 ....Chrome....service_install_dnsredir_turkey_alternative4_.... Kablonet.... Üsküdarcihaz, tarayıcı, iss bilgilerini ve byedpi ayarlarını söyler misiniz?