Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
çalışıyor bu baktım h ttps://berknnn-bts.hf.space/proxy/m3u?url=Proxy çalışıyor ama hata alıyorum diceksiniz id değişmiştir başka proxy de açılıyor
Bu hatayı alıyorum sürekli yardımcı olabilir misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 9605
Çalışıyor mu nasıl bir deneyimçalışıyor bu baktım h ttps://berknnn-bts.hf.space/proxy/m3u?url=Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu kodu hangi kanalın önüne koyarsan açılır zaten o şekilde anlatım daÇalışıyor mu nasıl bir deneyim
Bak açılmıyorbu kodu hangi kanalın önüne koyarsan açılır zaten o şekilde anlatım da
Galiba öyle çünkü eskileri çalışıyorDünden beri çalışmıyor proxli işlem vavo el etmıştır
Db
Galiba öyle çünkü eskileri çalışıyor
Acilmiyor bu enson bana dm den yolladigin var o calisiyor rokkr id li proxy tek acan senin aldiklarin proxyler vavooyu acan rokkr i acmiyor senin aldiklarin hem vavoo hemde rokkri aciyor rokkr icin cok denedim enson yolladigin aciyor suan
Bu Latte Hocamizin Bana verdigi proxy kisaltma yapip
Hocam burdan soyleseniz olmazmi rokkr icin proxy lazim calisanArkadaslar gecen gun paylasdim proxy vpn gerekmeden izlemek icin niye hala ugrasiyorsunuz proxy ile gurupa bakin
Evet baktım da nasıl öyle yaptınArkadaslar gecen gun paylasdim proxy vpn gerekmeden izlemek icin niye hala ugrasiyorsunuz proxy ile gurupa bakin
Vpn ile AcabilirsinEvet baktım da nasıl öyle yaptın
Ve
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bunlar neden çalışmıyor
Bu URL yanlış olabilir örnek olsun diye yazdım
Biliyorum ama proxy ekleyince çalışmıyorVpn ile Acabilirsin
Ben deneyim yolla dmdenBiliyorum ama proxy ekleyince çalışmıyor