Öneri vavoo orjinal m3u8 cekme

Saka555

Üye
Konular
6
öncelikle merhaba, şimdi size vavoon'un kanallarının orijinal m3u8i tam kanal listesini nasıl çekeceğinizi anlatacağım ( verdigim link pcde acilmaz onu vpnle denemeyin )

adım 1 web üzerinde html açın

adım 2 dışa aktar düğmesine tıklayın

adım 3 istediğiniz ülkeye tıklayın ve dışa aktar düğmesine tekrar tıklayın

ve son olarak bir txt dosyası açın, yapıştırın ve txt uzantısını m3u olarak kaydedin ve istediğiniz iptv oynatıcıdan vpn ile izleyin

tavsiye vpn ufo vpn benim için iyi sizin için iyi hangisi iyiyse onu dene sadece almanya baglansin yeter

Bravo sana ama asıl soru şu liste kayanağına nasıl ulaştın?
Ve maalesef açmıyor, ki bende açması lazımdı.
Bu sanırım senin siten üzerinden, asıl liste kaynağına nasıl ulaştığını anaşatabilir misin?

Bravo sana ama asıl soru şu liste kayanağına nasıl ulaştın?
Ve maalesef açmıyor, ki bende açması lazımdı.
Bu sanırım senin siten üzerinden, asıl liste kaynağına nasıl ulaştığını anaşatabilir misin?
Site oylesine ekledim html ekleyemedim buraya disa aktar yap webde acamazsin zaten disa aktar yap txt dosya ekle sonra m3u yap uzantisini vpnle izle

Site oylesine ekledim html ekleyemedim buraya disa aktar yap webde acamazsin zaten disa aktar yap txt dosya ekle sonra m3u yap uzantisini vpnle izle
Aynısını yaptım fakat neden VPN gerekli olsun? Ben daha önce bir çok defa vavoo listesi denedim VPN'siz açılıyordu.
Tarayıcıdan da Vaoo.to adresini VPNsiz açabiliyorum, mantıken bunun da VPNsiz açılması lazım değil mi?
Ayrıca listeyi nasıl çekmeyi başardın bunu anlat bize usta :)

Aynısını yaptım fakat neden VPN gerekli olsun? Ben daha önce bir çok defa vavoo listesi denedim VPN'siz açılıyordu.
Tarayıcıdan da Vaoo.to adresini VPNsiz açabiliyorum, mantıken bunun da VPNsiz açılması lazım değil mi?
Ayrıca listeyi nasıl çekmeyi başardın bunu anlat bize usta :)
Bunun ismini uzantiyi m3u yap . Belki daha once ya sahte yada proxy olanlari dendin modemi kapat 2 dk falan bekle ip sifirlansin tekrar dene . Kod yazmayi bilenler anlar bu islerden

Ekli dosyalar

• Note_01_14_2025_22_05_58.txt
    193.5 KB · Görüntüleme: 47
Bunun ismini uzantiyi m3u yap . Belki daha once ya sahte yada proxy olanlari dendin modemi kapat 2 dk falan bekle ip sifirlansin tekrar dene . Kod yazmayi bilenler anlar bu islerden
Söylediklerini yaptım, hatta VPN bile denedim yine açılmadı belki de ben açamıyorum. Aslında benim asıl amacım listeye nasıl ulaşıldığını öğrenmek yoksa ben burdan izlemiyorum bile.
Başka arkdaşlar da denerse yorumlarını yazarlar ama yine de emeğine sağlık.

Konuyu görüntüleyenler

Geri