Vavoo m3u Playlist

Abi php kodunu paylasa bilirmisin bizde kendi serverimizde caliştira bilelim kendimiz icin

elinize sağlık hocam güzel çalışıyor inşallah patlamaz diyelim

Server bana ait, evet vavoo link değiştiriyor, ülke idleri bu şekilde ;

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

aga bu ulke lerin dosyasi bos iniyor bak boyle fransayi akmak istedim

Ekli dosyalar

• list (1).txt
    61 bayt · Görüntüleme: 19
Bence yok gölge TV ye bakıyorum ne donma var nede bişi bence Vavoo için vps lazım ücretsiz proxyler ile donar
Gerçek sunucu var bende 64 ramli filan onda da aynı 5 6 tane ip değiştim gene aynı donuyo sorun ya vavooda yada proxy önüne geçti

elinize sağlık hocam güzel çalışıyor

aga bu ulke lerin dosyasi bos iniyor bak boyle fransayi akmak istedim
Şimdi kontrol ettim evet boş iniyor bozulmuş sanırım ilk yaptığımda sorun yoktu.
Açıkçası şimdilik sadece tr kanalları dursa daha iyi olur çünkü sunucu her kanalı cache ediyor

Abi php kodunu paylasa bilirmisin bizde kendi serverimizde caliştira bilelim kendimiz icin
İler ki zamanlarda admın panelli bir bot hazırlamayı düşünüyorum ama yanlış hatırlamıyorsam forumda bir arkadaşımız zaten vavoo php botu paylaşmıştı.

İler ki zamanlarda admın panelli bir bot hazırlamayı düşünüyorum ama yanlış hatırlamıyorsam forumda bir arkadaşımız zaten vavoo php botu paylaşmıştı.
Bendim o işte bazi arkadaslarda calismadi tum dunya idleri var elimde ama bazilarinda calismadi

Şimdi kontrol ettim evet boş iniyor bozulmuş sanırım ilk yaptığımda sorun yoktu.
Açıkçası şimdilik sadece tr kanalları dursa daha iyi olur çünkü sunucu her kanalı cache ediyor
Kardeşim eline sağlık cache düzeni sunucunu çok yormaz mı iptal edersen daha iyi olmaz mı usta

Söyle ki 100 kişi trt 1 izlemek için tıkladı diyelim 100 kişi ayrı ayrı vavoo'ya 100 istek atmak yerine sunucu trt 1 için bir kerelik istek atıp tokeni sunucuya yazdırıyor token süresi bitene kadar 100 kişiye aynı tokeni gönderiyor. Hem sunucu daha az yoruluyor hemde vavoo olağan dışı bağlantıyı tespit etmesi zor oluyor.

Denedim sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor teşekkürler

Geri