Öneri Vavoo m3u Listeleri (Türkiye ve Dünya m3u)

M3u olarak güncellemiyorum verdiğim github linkinde ki listeyi güncelliyorum. Bilgisayarda kod yazdım otomatik kanalları çekiyor basitce düzenleyip daha sonra otomatik githuba yüklüyor yani her daim güncel olan liste vermiş olduğum github linki içinde ki liste.
patronlinkler uzun zamandır yeni linkler gelmiyor.bayağı faydalanıyorduk.size zahmet bir el atsaydın Patron

Byedpi her iss de çalışmıyor hocam. Ben vf kullanıyorum bydpi bende işe yaramıyor ama mobil hatta tt kullanıyorum bye dpi açınca yasaklı sitelere girebiliyorum vavoo ise tarayıcı üstünden çalışıyor, bende uygulamalardan çalışmadı.
vpn siz Turksat kablo ve vadafone a.iliyor Vavo eme['n'ze yureginize saglik

Full sürümünü satın alırsan oluyor kardeşim Ben full sürüm satın aldim demo sürümünde yok sanirim

Başlıkta da belirttiğim üzere az önce anlık çekmiş olduğum vavoo m3u dosyalarını sizlerle paylaşacağım.
Ekte Türkiye dahil dünya kanallarının m3u linki var. Verdiğim github linki sadece Türkiye için geçerli herhangi bir düzenleme yapmadım listeyi çektiğim gibi paylaşıyorum isteyen kendine göre düzenleyebilir.
Bu linki direkt televizo içine eklerseniz TR kanalları karşınıza gelir geriye kullanmak kalıyor. Çoğumuzda vpn ile çalışıyor Express vpn kullanarak yayınları açabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5489

m3u dosyaları yüklenmemiş.. Tekrar yükleyeceğim

Express Vpn Modlu Premium sürümü altta ki linkten indirebilirsiniz mod bana ait değildir.
Ellerine sağlik güzel paylaṣim teṣrkkürler

Bunu dene
Bu var. Octohide var. Express var, warp var, super vpn var, psiphon var. Ama hiçbirisi açmıyor.
Kanal listesi geliyor ama açmıyor

Bu var. Octohide var. Express var, warp var, super vpn var, psiphon var. Ama hiçbirisi açmıyor.
Kanal listesi geliyor ama açmıyor
aynen şimdi baktım bende de hiç bir vavoo çalışmıyor byedpi ile

Son düzenleme:
Vavoo sitesi kapalı olduğu için çalışmıyor

Valla çatır çatır calisiyor bende orjinal Digitürk play da var ona bakmaz oldum hatta Tivimate de gurup yaptım ulusal korku komedi haber diye ayırdım hepsinide eline emeğine sağlık.
Tivimate Borden indirebilirim playde yok cikmiyor bender konumum ingiltere

Vavoo dünya kanalları m3u listesi güncellemesi. Ekte vermiş olduğum zip dosyasnı indirip içinden istediğiniz ülkenin m3u dosyasını çıkarıp kullanabilirsiniz.
Ayrıca Türkiye için
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/vavoo.m3u
bu adresi kullanabilirsiniz.

Bir çoğunuzda vpn ile çalışacaktır zaten çoğunuz bunu artık öğrendiniz. :D

Ekli dosyalar

• vavoo.zip
    173.3 KB · Görüntüleme: 57
Vavoo dünya kanalları m3u listesi güncellemesi. Ekte vermiş olduğum zip dosyasnı indirip içinden istediğiniz ülkenin m3u dosyasını çıkarıp kullanabilirsiniz.
Ayrıca Türkiye için
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/vavoo.m3u
bu adresi kullanabilirsiniz.

Bir çoğunuzda vpn ile çalışacaktır zaten çoğunuz bunu artık öğrendiniz. :D
Eyw

Konuyu görüntüleyenler

Geri