Öneri Vavoo m3u Listeleri (Türkiye ve Dünya m3u)

Express vpn kullanın modlu sürümü forumda olması lazım bulgaristan seçin çalışır.
reis eline saglik verdigin linki roket tv turk 3 olarak ekledim şak diye aciliyo sen bu işi biliyorsun

Başlıkta da belirttiğim üzere az önce anlık çekmiş olduğum vavoo m3u dosyalarını sizlerle paylaşacağım.
Ekte Türkiye dahil dünya kanallarının m3u linki var. Verdiğim github linki sadece Türkiye için geçerli herhangi bir düzenleme yapmadım listeyi çektiğim gibi paylaşıyorum isteyen kendine göre düzenleyebilir.
Bu linki direkt televizo içine eklerseniz TR kanalları karşınıza gelir geriye kullanmak kalıyor. Çoğumuzda vpn ile çalışıyor Express vpn kullanarak yayınları açabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5489

m3u dosyaları yüklenmemiş.. Tekrar yükleyeceğim
Bende vpnsiz çalıştı emeğine sağlık👏👏👏👍

Bende vpnsiz çalıştı emeğine sağlık👏👏👏👍
Bazı internet servis sağlayıcılarda (iss) vpn ihtiyacı olmuyor ama bazılarında oluyor normalde bende vpn kullanmadan açabiliyordum ama artık açılmıyor sebebi ne bilmiyorum, teşekkür ederim.:)

Bu ultrasurf açıyor mu
buradan modlu full sürüm indirebilirsiniz.

Başlıkta da belirttiğim üzere az önce anlık çekmiş olduğum vavoo m3u dosyalarını sizlerle paylaşacağım.
Ekte Türkiye dahil dünya kanallarının m3u linki var. Verdiğim github linki sadece Türkiye için geçerli herhangi bir düzenleme yapmadım listeyi çektiğim gibi paylaşıyorum isteyen kendine göre düzenleyebilir.
Bu linki direkt televizo içine eklerseniz TR kanalları karşınıza gelir geriye kullanmak kalıyor. Çoğumuzda vpn ile çalışıyor Express vpn kullanarak yayınları açabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5489

m3u dosyaları yüklenmemiş.. Tekrar yükleyeceğim

Express Vpn Modlu Premium sürümü altta ki linkten indirebilirsiniz mod bana ait değildir.
Eyvallah kral sunucuya ekledim çalıştı bir kısmı

Son düzenleme:
Bende türk Telekom internet açmadı vpn ile açtı yayınlar bende acaba dns değişik yapsam gösterir mi tşkler

Rica ederim hocam. Vavoo kaynak olarak ne varsa o varsa çalışan çalışmayan onun eklediği kaynaklarla alakalı.
Sunucu zayıf hocam ondan da olabilir daha iyi bir sunucu ile çalışmayan az kanal olur diye tahmin ediyorum ellerine sağlık

Ellerine sağlık @patr0n .

Sanırım benim denemem sonrası Bulgaristan ile açıldığını söylediğim için sen de onu önerdin ki benim için neredeyse tüm VPN ihtiyacı olan m3u listeleri TTNET VDSL2 kullanırken de express VPN ile Bulgaristan üzerinden denemekti Superonline Fiber ile de aynı şekilde express VPN ve Bulgaristan olunca açıldılar.

Şu anda linklerin durumu nedir bilmiyorum tabi. Vavoo uzun soluklu olmayabiliyor aktif bir yönlendirici ile yenilenen linkler alınmadıkça ama onu da halleder @patr0n (ufak bir motivasyon verin yeterli 😅 )

Direkt açabilen arkadaşlar muhtemelen patr0n'un servis sağlayıcısı gibi Vodafone ya da yine başka bir VPN sorunu yaşatmayan ISS kullanıyorlar.

Sanırım benim denemem sonrası Bulgaristan ile açıldığını söylediğim için sen de onu önerdin ki benim için neredeyse tüm VPN ihtiyacı olan m3u listeleri TTNET VDSL2 kullanırken de express VPN ile Bulgaristan üzerinden denemekti Superonline Fiber ile de aynı şekilde express VPN ve Bulgaristan olunca açıldılar.

Şu anda linklerin durumu nedir bilmiyorum tabi. Vavoo uzun soluklu olmayabiliyor aktif bir yönlendirici ile yenilenen linkler alınmadıkça ama onu da halleder @patr0n (ufak bir motivasyon verin yeterli 😅 )

Direkt açabilen arkadaşlar muhtemelen patr0n'un servis sağlayıcısı gibi Vodafone ya da yine başka bir VPN sorunu yaşatmayan ISS kullanıyorlar.

baskan surekli anlik veri alan link bu uzun zamandirda aktif kanallar degisse bile bu anlik veri aldigi icin fark etmiyor

baskan surekli anlik veri alan link bu uzun zamandirda aktif kanallar degisse bile bu anlik veri aldigi icin fark etmiyor
Çok güzel. Bunlar da muhtemelen birçok ISS için VPN olmadan çalışmayacaktır.
Linki yazınca dosya olarak indiriyor ve elbette normal olarak Windows Alt Sistemler'de oynatılamıyor ISS kaynaklı.
Fakat adres erişilebilirliğinde sorun görünmüyor proxy ile kontrol edince. VPN ihtiyacı yok ama tekil olarak kanal URL adresleri 404 hatası veriyor.
Telefondan da VPN ile denedim ama açılmadılar Bulgaristan, Almanya, Belçika ve USA ile.

Çok güzel. Bunlar da muhtemelen birçok ISS için VPN olmadan çalışmayacaktır.
Linki yazınca dosya olarak indiriyor ve elbette normal olarak Windows Alt Sistemler'de oynatılamıyor ISS kaynaklı.
Fakat adres erişilebilirliğinde sorun görünmüyor proxy ile kontrol edince. VPN ihtiyacı yok ama tekil olarak kanal URL adresleri 404 hatası veriyor.
Telefondan da VPN ile denedim ama açılmadılar Bulgaristan, Almanya, Belçika ve USA ile.
baska ortada enteresan bi olay var dosya olarak indirdim linke kopyalayip acinca her hangi bir vpn dahi olmadan drek aciyo ama ayni dosyaiyi roket tv ye eklefim acmadi bak bu ciplak hali

Screenshot 20250312 121403Screenshot 20250312 121419

baska ortada enteresan bi olay var dosya olarak indirdim linke kopyalayip acinca her hangi bir vpn dahi olmadan drek aciyo ama ayni dosyaiyi roket tv ye eklefim acmadi bak bu ciplak hali

Ekli dosyayı görüntüle 5497Ekli dosyayı görüntüle 5498
Muhtemelen kullanılan uygulama ya da tarayıcı sonrası user agent sorunu da yaşıyor olabilir açıp açmaması konusunda.

Nihayetinde çalışıyorsa listede değil kullanım tercihlerimizde sorun var demek olabilir bu.

Hem sen söyledin hemde kenndimde tecrübe ettim abi. Vf kullanmama rağmen vavooyu vpn ile açıyorum bulgaristan ve bahreyn ile çalışıyor.😅

Konuyu görüntüleyenler

Geri