Öneri Vavoo m3u Listeleri (Türkiye ve Dünya m3u)

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Başlıkta da belirttiğim üzere az önce anlık çekmiş olduğum vavoo m3u dosyalarını sizlerle paylaşacağım.
Ekte Türkiye dahil dünya kanallarının m3u linki var. Verdiğim github linki sadece Türkiye için geçerli herhangi bir düzenleme yapmadım listeyi çektiğim gibi paylaşıyorum isteyen kendine göre düzenleyebilir.
Bu linki direkt televizo içine eklerseniz TR kanalları karşınıza gelir geriye kullanmak kalıyor. Çoğumuzda vpn ile çalışıyor Express vpn kullanarak yayınları açabilirsiniz.

1741728879937

m3u dosyaları yüklenmemiş.. Tekrar yükleyeceğim

Express Vpn Modlu Premium sürümü altta ki linkten indirebilirsiniz mod bana ait değildir.

Ekli dosyalar

• Albania.m3u
    287.6 KB · Görüntüleme: 173
  • Arabia.m3u
    595 KB · Görüntüleme: 44
  • Balkans.m3u
    182.7 KB · Görüntüleme: 46
  • Bulgaria.m3u
    82.9 KB · Görüntüleme: 41
  • France.m3u
    375 KB · Görüntüleme: 62
  • Germany.m3u
    455 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Kanalların devamı

Ekli dosyalar

• index.m3u
    3.6 MB · Görüntüleme: 122
  • Netherlands.m3u
    110.9 KB · Görüntüleme: 34
  • Poland.m3u
    167.8 KB · Görüntüleme: 25
  • Portugal.m3u
    111.1 KB · Görüntüleme: 29
  • Romania.m3u
    100.9 KB · Görüntüleme: 23
  • Russia.m3u
    200.4 KB · Görüntüleme: 41
Bunlarda diğerleri

Ekli dosyalar

• Spain.m3u
    116.6 KB · Görüntüleme: 27
  • Turkey.m3u
    535.3 KB · Görüntüleme: 808
@patr0n Eline sağlık bro peki patlar mı sence

Başlıkta da belirttiğim üzere az önce anlık çekmiş olduğum vavoo m3u dosyalarını sizlerle paylaşacağım.
Ekte Türkiye dahil dünya kanallarının m3u linki var. Verdiğim github linki sadece Türkiye için geçerli herhangi bir düzenleme yapmadım listeyi çektiğim gibi paylaşıyorum isteyen kendine göre düzenleyebilir.
Bu linki direkt televizo içine eklerseniz TR kanalları karşınıza gelir geriye kullanmak kalıyor. Çoğumuzda vpn ile çalışıyor Express vpn kullanarak yayınları açabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5489

m3u dosyaları yüklenmemiş.. Tekrar yükleyeceğim
Mor paket varmı

Vavoo linkleri değişmediği sürece bir şey olmaz olurda değişirse tekrar güncellerim sorun değil.

Evet bir çok alternatif ile birlikte mevcut.
aslında bir uygulama yapsam ben bitane bot yapsak mesela vavoonun genelde bu token link değişme muhabbetleri hangi zamanlarda oluyorsa hemen peşinden bot hızlıca son değişenleri çekip uygulamaya bassa

Bunlar tokensiz direkt vavoo yayınları. Yazdığım kod sayesinde bütün kanalları çekiyorum yukarıda görsel bıraktım. Listeleri bıraktım tr için github linkimide bıraktım uygulamaya eklemek istiyorsan ekle hocam patladığı yerde haberim olursa güncellerim direkt.

Bunlar tokensiz direkt vavoo yayınları. Yazdığım kod sayesinde bütün kanalları çekiyorum yukarıda görsel bıraktım. Listeleri bıraktım tr için github linkimide bıraktım uygulamaya eklemek istiyorsan ekle hocam patladığı yerde haberim olursa güncellerim direkt.
Elinize saglik cok sagolasin sevgili ustat patrun bay tesekkurler

eline sağlık bro

Konuyu görüntüleyenler

Geri