Joker80
Paylaşımcı
- Konular
- 0
Haftada bir yapınKapattm 5 dakka sonra açtım düzeldi garip garip işler![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Haftada bir yapınKapattm 5 dakka sonra açtım düzeldi garip garip işler![]()
Forumdakinin linkini bulamadm aradım amaExpres vpn de deneyebilirsin
Byedpi ve octohide hiç bir şekilde televizyonda vavoo listelerini açmıyor. Adguard vpn kurdum açtı fakat 3 GB kullanım limiti var. Tvdeki adguard vpnyi modlayacak biri var mı acaba ya da alternatif bir vpn önerisi olan?
Ben de var ama paylaşamıyorumForumdakinin linkini bulamadm aradım ama
Forumdakinin linkini bulamadm aradım ama
Buradakini kullan fsozkanin dedigi express vpn bu ismini express vpn diye degistirmislerForumdakinin linkini bulamadm aradım ama
sana da o kadar çok teşekkür ederim ki sende ne yapacağını şaşırırsın.Byedpi ayarlar sekmesine girip command line sekmesini aktif edip argüman olarak -r 1+s bunu girin bide o şekilde deneyin
Ben Octohide VPN de Netherlands - Amsterdam kullanıyorum açıyor Türk TelekomByedpi ve octohide hiç bir şekilde televizyonda vavoo listelerini açmıyor. Adguard vpn kurdum açtı fakat 3 GB kullanım limiti var. Tvdeki adguard vpnyi modlayacak biri var mı acaba ya da alternatif bir vpn önerisi olan?