Vavoo listelerini açan vpn

alikoo

Paylaşımcı
Konular
10
Byedpi ve octohide hiç bir şekilde televizyonda vavoo listelerini açmıyor. Adguard vpn kurdum açtı fakat 3 GB kullanım limiti var. Tvdeki adguard vpnyi modlayacak biri var mı acaba ya da alternatif bir vpn önerisi olan?

Byedpi ve octohide hiç bir şekilde televizyonda vavoo listelerini açmıyor. Adguard vpn kurdum açtı fakat 3 GB kullanım limiti var. Tvdeki adguard vpnyi modlayacak biri var mı acaba ya da alternatif bir vpn önerisi olan?
kablonette byedpi açıyor

Dün bende ttnet açıyordu bi anda gitti naptıysam açmıyor artık

Byedpi ayarlar sekmesine girip command line sekmesini aktif edip argüman olarak -r 1+s bunu girin bide o şekilde deneyin

Byedpi ayarlar sekmesine girip command line sekmesini aktif edip argüman olarak -r 1+s bunu girin bide o şekilde deneyin
heh müşteri hizmetleri benden iyi çözer konuyu beni geçtikten sonra kendisi karşınıza çıktı yaptırana kadar çözer 😂 😂 😂 😂

Nasıl becerdim bilmiyorum ama bende şu an vpn ve dpi engeli olmadan açılıyor😂

Byedpi ile giriyorum mi box dan. Kullanımı vpn olarak seçtim. Sorun yok çoğu vpn den iyi 👍

Ttnet zulüm ya gerçekten

Bende izliyodum ama bi anda gitti olmuyor maalesef naptıysam sağlık olsun teşekkürler herkese
Mobil tt de byedpi ile vavoo bende hiç açılmıyor pastebin vb erişim engelleri kalkıyor ama vavoodan yayını açmıyo

Geri