Öneri VAVOO için En İYİ FREE VPN

Mantıkdan kastın ne hocam? bu tür şeyleri anlatan videolar bulamazsın herkes tüketici rolünde kimse reverse engineer yapmıyor.
Vavoo indirilen cihaza uniqıd veriyor ve herhangi bir kanala tıkladığında token oluşturup kendi proxy cihazından signature göndererek kanalın m3u8'ine post atıyor ekrana görüntü veriyor mesele görüntüyü almak değil mesele kaynağına erişsende vpnsiz açamıyoruz yapabilen babayiğit varsa zaten Lord'dur saygı duyarız
Çok çok uğraştım bende ama olmuyor olmuyor. Sadece internet servis sağlayıcılarin engellemeleri değil ayni zamanda vavoo'nun da engellemeleri var. Sağlam bir dns şifreleme ile belli bir yol alınabilir. Byedpi benzeri yani. Ama yine de Android sistemi vpn diye kandırmak gerekiyor. Aslinda cihazlar root'lu olsa üstesinden rahat geliriz ama hem internet sağlayıcı,hem vavoo hem Android kisitlamalari derken cok zor.

Çok çok uğraştım bende ama olmuyor olmuyor. Sadece internet servis sağlayıcılarin engellemeleri değil ayni zamanda vavoo'nun da engellemeleri var. Sağlam bir dns şifreleme ile belli bir yol alınabilir. Byedpi benzeri yani. Ama yine de Android sistemi vpn diye kandırmak gerekiyor. Aslinda cihazlar root'lu olsa üstesinden rahat geliriz ama hem internet sağlayıcı,hem vavoo hem Android kisitlamalari derken cok zor.
Aynen öyle bro o yüzden bende düşündüm ki aws yada azure tarafında bir vds alıp onun üstünden veremez miyim acaba m3u yayınlarını app içine

Bu bilgisayardan başka bir Windscribe hesabı zaten oluşturuldu. Birden fazla hesap oluşturmak yasaktır (Hata 420).
temp mail hesap oluşturdum tekrar hasap oluşturamıyorum bu hatayı alıyorum
gizli sekme dene vpn dene başka tarayıcı dene bir sürü yolu var hocam

Herkese selamlar, Tukcell de vpn siz vavoo açılıyor. Turkcell olanlar kontrol edebilir mi? Benim telde vpn arka planda takili mi kaldi yoksa 🤣

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250418_131954_com.gunes.tv.jpg
    Screenshot_20250418_131954_com.gunes.tv.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20250418_132000_com.gunes.tv.jpg
    Screenshot_20250418_132000_com.gunes.tv.jpg
    223.4 KB · Görüntüleme: 16
Aşşağıda Vavoonun m3u listesi var

buradan playstore'dan veya

buradan direk apk indirip üye olarak
Her ay AYLIK 10 GB FREE VPN ile hiç donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.

İsterseniz @oktay2617 kardeşimin Güneş TV uygulaması için veya televizo,vlc gibi uygulamalar içinde kullanabilirsiniz.

1.Video
Güneş Tv için varsayılan ayarlarda kanallar gelmeyebiliyor bunun için uygulamaya girdiğinizde Ayarlar ➡️ Bağlantı ➡️ Ağ Seçenekleri ➡️ İnternet ➡️ Tercih Edilen Protokol➡️ İkeav2 500 olması için gelen ekranda KONUM Erişimine izin verin eğer değilse manuelde seçebilirsiniz bunları ardından sorunsuz kanalları çekip izleyebilirsiniz.

2.Video
Ayrıca İsteyen Lokke Uygulaması Üzerinden Vavoo.to URL linkini açarak VPN ile kullanabilir ama uygulama içerisinde sabit açılan vpni "Vpn sekmesinden" açıp sağ üstteki Lokke yerine System seçerek Windscribe vpni ile kullanabilirsiniz.

(Not: 2-3 Farklı hesap açarak her ay 30-40GB Hızlı ve Güvenilir Bağlantı elde edebilirsiniz. Eğer uzun süreli yıllık almak isteyen olursa şuanda COMEBACK kodu ile 39$(1480TL) 1 yıllık tüm ülkelerde GB sınırı olmadan sınırsız kullanabilirsiniz. Zaten kullandığınız zaman bile kalitesini farkediceksiniz.)

İYİ SEYİRLER!!!!
2gb verdi test için bakıyım dedim fake ile de vermedi hangi mail ile alıyosun ? ve 2 mi vermeye başladı

mail doğrulama ile 10 veriyor
aynen 10 a çıktı var mı bildiğin fake mail ben byedpi ile çözülüyor sanıyodum vavoo da işe yarıyor ama bazı dosyalarda bu vpn açıyormuş byedpi açmıyor bölge olarak nereyi seçiyosun ? bu arada güzel paylaşım teşekkürler

Temp mail faln var biraz nette araştırırsan çok fazla var zaten böyle site

Konuyu görüntüleyenler

Geri