Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ayarlar nasıl olmalıreis linkler aktif sana soyle diyem benim tvimi wifi ayari sattick ip ayarli 1.1.1.1
1.0.0.1 bu ayarli ilk attigim link ayni zamanda roket tv wuffy player bolumunde tr olarak yer aliyor hemen acildi yayin yayinda bir sorun yok istersen birde boyle dene belki wuffy player faktorude vardir cunku vavoo yayinlari base64 kodlama ile yapiliyo buda wuffy playerin kodlamasi ile ayni şu an izliyom yayinlari
Vodafone DNS ne kullanıyorsunuzEvet vavoo için vpn gerekiyor ben Vodafone kullanıyorum normalde dns ile açabiliyordum fakat şu an o yöntemde çalışmadı bende mecbur express vpn ile giriş yapıyorum. Vavoo kaynaklarını da çekmiştim o şekilde kullanıyorum.
Önceden vavoo için opendns kullanıyordum sorunsuz çalışıyordu ama şu an dns ile giremiyorum vavoo için vpn kullanıyorum.Vodafone DNS ne kullanıyorsunuz