Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu Hollanda vpn ile çalıştı televizo daBu listeleri ben düzenledim. Bu sıralma şeklini başka bir yerde görürseniz; bilin ki bana ait.
Çok uğraştım. Bu da direkt Vavoo'dan gelen.
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Forumda express vpn var onu deneyin derim. Birde kanal açılması 5-10 sn sürüyor bekleyin. Kolay gelsin
reis linkler aktif sana soyle diyem benim tvimi wifi ayari sattick ip ayarli 1.1.1.1
Kendi düzenlediğim listedir, hayrını gör. ( Sadece User-agent yetiyor)
Merak ettim; Bunu proxylersen VPN'siz açılır mı?
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
drek link olarak yapistirp izleyin her donem acilmaya bilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.buda anlik cekiyo verileri bunuda her hangi bir playere yapistirip izleyin
Bu listeleri ben düzenledim. Bu sıralma şeklini başka bir yerde görürseniz; bilin ki bana ait.
Çok uğraştım. Bu da direkt Vavoo'dan gelen.
Vavoo yayınlarını express vpn indirip bulgaristan seçerseniz açılır. Ben modlu kullanıyorum orj sürümde dilediğimiz bölge seçiliyor mu bilmiyorum.bende bunlarin hicbirisini acmadi. wuffy ile de denedim ama olmadi >:/
Vavoo yayınlarını express vpn indirip bulgaristan seçerseniz açılır. Ben modlu kullanıyorum orj sürümde dilediğimiz bölge seçiliyor mu bilmiyorum.
Evet vavoo için vpn gerekiyor ben Vodafone kullanıyorum normalde dns ile açabiliyordum fakat şu an o yöntemde çalışmadı bende mecbur express vpn ile giriş yapıyorum. Vavoo kaynaklarını da çekmiştim o şekilde kullanıyorum.yok abi, adguard vpn var. onda da oto almanya cikiyor. vpn filan gerektiriyorsa cok isime yaramaz zaten. tesekkur ederim.
Merhaba hocam Bulgaristan lokasyonlu sunucuya vavoo yayınları eklersek çalışır mı?Vavoo yayınlarını express vpn indirip bulgaristan seçerseniz açılır. Ben modlu kullanıyorum orj sürümde dilediğimiz bölge seçiliyor mu bilmiyorum.
Su wuffy nin apk si var mı. Benim gp de gözükmüyorreis linkler aktif sana soyle diyem benim tvimi wifi ayari sattick ip ayarli 1.1.1.1
1.0.0.1 bu ayarli ilk attigim link ayni zamanda roket tv wuffy player bolumunde tr olarak yer aliyor hemen acildi yayin yayinda bir sorun yok istersen birde boyle dene belki wuffy player faktorude vardir cunku vavoo yayinlari base64 kodlama ile yapiliyo buda wuffy playerin kodlamasi ile ayni şu an izliyom yayinlari
Merhaba hocam, emin değilim ama muhtemelen çalışır yayınlar bulgaristan üzerinden dağıtıma çıkacak yani mantıken çalışması lazım.Merhaba hocam Bulgaristan lokasyonlu sunucuya vavoo yayınları eklersek çalışır mı?
valla zahmet olmazsa bende alırımWindows VLC ama çogu uygulamada çalışır bence.
Bu kullanıcı GitHub üzerinden Vavoo.to'yu Referrer olarak göstermiş ama bizim Referrer'e ihtiyacımız yok. User-agent yetiyor.
Bu listenin aynı düzenlenmiş ama arada kullanıcı olmayan; direkt Vavoo'dan geleni de var; İstiyorsan onu da yollarım; o da çalışıyor.
patron bende vpn olmadanda calisiyor tv de yaptigim wifi ayarlari sayesindeMerhaba hocam, emin değilim ama muhtemelen çalışır yayınlar bulgaristan üzerinden dağıtıma çıkacak yani mantıken çalışması lazım.
Statik dns ayarı bende işe yaramıyor. Eskiden dns ile çalışıyordu şu an vpn ile çalışıyor.patron bende vpn olmadanda calisiyor tv de yaptigim wifi ayarlari sayesinde
reis linkler aktif sana soyle diyem benim tvimi wifi ayari sattick ip ayarli 1.1.1.1@parstv hangi ayarları kullanıyorsunuz. Bende vpn le açıyorum. Denemek isterim