vavoo huhu vs m3u var mı?

someone1

Üye
Konular
6
Bunlardan birisinin m3u playlisti olan var mı?

Referer origin vs uğraştım ama çalıştıramadım. Yöntem gösterseniz de olur

Bu listeleri ben düzenledim. Bu sıralma şeklini başka bir yerde görürseniz; bilin ki bana ait.
Çok uğraştım. Bu da direkt Vavoo'dan gelen.
( )
Bu Hollanda vpn ile çalıştı televizo da

Her kanal çalışmıyor bir kaç yedeği var diğerlerini de deneyin

Hepinize çok teşekkur ederim @Thanos , @parstv @Joker80 Bir turlu çaliştiramadim hiçbirini, belli ki sorun bende. Başka zaman bi daha denerim.
Proton VPN ucretsiz ile denedim, genelde iş goruyordu ama nedense olmadı.

Linklerin ölme olasılığına karşılık; iki listeyi de indirip kendiniz Upload edin.
Her ihtimale karşılık elinizin altında bulunsun!

Hepinize çok teşekkur ederim @Thanos , @parstv @Joker80 Bir turlu çaliştiramadim hiçbirini, belli ki sorun bende. Başka zaman bi daha denerim.
Forumda express vpn var onu deneyin derim. Birde kanal açılması 5-10 sn sürüyor bekleyin. Kolay gelsin

reis linkler aktif sana soyle diyem benim tvimi wifi ayari sattick ip ayarli 1.1.1.1
1.0.0.1 bu ayarli ilk attigim link ayni zamanda roket tv wuffy player bolumunde tr olarak yer aliyor hemen acildi yayin yayinda bir sorun yok istersen birde boyle dene belki wuffy player faktorude vardir cunku vavoo yayinlari base64 kodlama ile yapiliyo buda wuffy playerin kodlamasi ile ayni şu an izliyom yayinlari

Kendi düzenlediğim listedir, hayrını gör. ( Sadece User-agent yetiyor)
Merak ettim; Bunu proxylersen VPN'siz açılır mı?

( )

drek link olarak yapistirp izleyin her donem acilmaya bilir
buda anlik cekiyo verileri bunuda her hangi bir playere yapistirip izleyin
Bu listeleri ben düzenledim. Bu sıralma şeklini başka bir yerde görürseniz; bilin ki bana ait.
Çok uğraştım. Bu da direkt Vavoo'dan gelen.
( )

bende bunlarin hicbirisini acmadi. wuffy ile de denedim ama olmadi >:/

bende bunlarin hicbirisini acmadi. wuffy ile de denedim ama olmadi >:/
Vavoo yayınlarını express vpn indirip bulgaristan seçerseniz açılır. Ben modlu kullanıyorum orj sürümde dilediğimiz bölge seçiliyor mu bilmiyorum.

Vavoo yayınlarını express vpn indirip bulgaristan seçerseniz açılır. Ben modlu kullanıyorum orj sürümde dilediğimiz bölge seçiliyor mu bilmiyorum.

yok abi, adguard vpn var. onda da oto almanya cikiyor. vpn filan gerektiriyorsa cok isime yaramaz zaten. tesekkur ederim.

yok abi, adguard vpn var. onda da oto almanya cikiyor. vpn filan gerektiriyorsa cok isime yaramaz zaten. tesekkur ederim.
Evet vavoo için vpn gerekiyor ben Vodafone kullanıyorum normalde dns ile açabiliyordum fakat şu an o yöntemde çalışmadı bende mecbur express vpn ile giriş yapıyorum. Vavoo kaynaklarını da çekmiştim o şekilde kullanıyorum.

Merhaba hocam Bulgaristan lokasyonlu sunucuya vavoo yayınları eklersek çalışır mı?

reis linkler aktif sana soyle diyem benim tvimi wifi ayari sattick ip ayarli 1.1.1.1
1.0.0.1 bu ayarli ilk attigim link ayni zamanda roket tv wuffy player bolumunde tr olarak yer aliyor hemen acildi yayin yayinda bir sorun yok istersen birde boyle dene belki wuffy player faktorude vardir cunku vavoo yayinlari base64 kodlama ile yapiliyo buda wuffy playerin kodlamasi ile ayni şu an izliyom yayinlari
Su wuffy nin apk si var mı. Benim gp de gözükmüyor

Merhaba hocam Bulgaristan lokasyonlu sunucuya vavoo yayınları eklersek çalışır mı?
Merhaba hocam, emin değilim ama muhtemelen çalışır yayınlar bulgaristan üzerinden dağıtıma çıkacak yani mantıken çalışması lazım.

Windows VLC ama çogu uygulamada çalışır bence.
Bu kullanıcı GitHub üzerinden Vavoo.to'yu Referrer olarak göstermiş ama bizim Referrer'e ihtiyacımız yok. User-agent yetiyor.
Bu listenin aynı düzenlenmiş ama arada kullanıcı olmayan; direkt Vavoo'dan geleni de var; İstiyorsan onu da yollarım; o da çalışıyor.
valla zahmet olmazsa bende alırım :)

Merhaba hocam, emin değilim ama muhtemelen çalışır yayınlar bulgaristan üzerinden dağıtıma çıkacak yani mantıken çalışması lazım.
patron bende vpn olmadanda calisiyor tv de yaptigim wifi ayarlari sayesinde

patron bende vpn olmadanda calisiyor tv de yaptigim wifi ayarlari sayesinde
Statik dns ayarı bende işe yaramıyor. Eskiden dns ile çalışıyordu şu an vpn ile çalışıyor.

bak reis bu roket tv wuffuy bolumu
IMG 20250311 235142

buda roket tv vavoo bolumu her hangi bir vpn kullanmadan sadece wiffi ayarlari ile
IMG 20250311 235209

@parstv hangi ayarları kullanıyorsunuz. Bende vpn le açıyorum. Denemek isterim

• Beğen
Tepkiler: Neo

Geri